Skip to content

Kapacity er Årets Microsoft Partner og Årets Data & AI Partner

Kapacity blev kåret til Årets Microsoft Partner og Årets Data & AI Partner ved Microsoft Partner Awards 2019, som blev afholdt den 17. januar.
18. januar 2019 twoday kapacity

Årets Partner findes af Microsofts danske ledelse, og i begrundelsen for at give Kapacity den prestigefyldte pris sagde administrerende direktør Marianne Dahl:

”Samarbejdet med vores partnere er fundamentalt for vores arbejde med at drive digital transformation og innovation på tværs af sektorer og industrier. Microsoft Danmark har valgt Kapacity som Årets Partner i 2019, da de satser og investerer 100 procent på en cloud-baseret forretningsmodel, hvor de udvikler innovative digitale løsninger, der sætter kundernes data i spil både for optimering og transformation af kundernes forretning. Det har været interessant og beundringsværdigt at følge Kapacitys egen udvikling, og se hvordan de er blevet frontløber for digitale transformationsrejser baseret på de nyeste cloudteknologier.”

Udover at være Årets Partner vandt Kapacity også den vigtige pris som Årets Data & AI Partner, og her udtaler Marianne Dahl:

”Kapacity er kåret som årets danske Data & AI partner 2019, fordi de fortsætter deres imponerende forretningsudvikling og har taget et beundringsværdigt sats og investeret særligt i Data Science og kunstig intelligens. Juryen har lagt vægt på partnerens styrke i at levere data- og BI-projekter baseret på de mest moderne cloud-teknologier for at levere innovative løsninger til kunder på tværs af industrier og segmenter. Kapacity tager i høj grad aktiv del i en intern såvel som ekstern digital transformation, hvor data er omdrejningspunktet.”

Søren Toft Joensen, CCO hos Kapacity, udtaler om priserne: ”Priserne er hele Kapacitys pris – og i virkeligheden også vores modige kunders. Det er en anerkendelse af vores evne til at drive en digital transformation ved hjælp af cloud og data. Og så er det en fed streg under, at det her er vi skrappe til.”

Og prisen tilhører i den grad alle vores fantastiske og dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt på at være frontløbere og lave løsninger, som skaber værdi for vores kunder. Tak for jeres utrættelige, flotte indsats.

Hør hvordan vi kan hjælpe med bl.a. Data Warehouse, Business Intelligence, Artificial Intelligence (AI) og Business Analytics.

Relaterede artikler