Skip to content

Digital Strategy

- Den røde tråd mellem strategi og data

Din sparringspartner på digital strategi

Digital Strategy i twoday kapacity er skabt for at hjælpe med at definere, planlægge og assistere vores kunders digitaliserings-rejse på kort, mellem og lang sigt.

Det er på denne baggrund, vi har samlet markedets stærkeste kompetencer i Digital Strategy. Vi er et godt mix af hybrid-profiler med hands-on data erfaring, management consulting værktøjskasse og startup-mentalitet. Med Digital Strategy som samarbejdspartner i dit projekt får du en rådgiver med masser af praktisk erfaring, som sikrer at mennesker, processer og teknologi fungerer optimalt sammen. Vi analyserer, planlægger og eksekverer med jer og skaber heraf værdi både undervejs i forløbet, men også i den endelige leverance.

twoday-kapacity-situation-17-1280

Den røde tråd mellem strategi og data

Vi oplever i stigende grad, at interessen og anvendelsen af data er steget markant over de sidste 10 år. Digitalisering og data er rykket fra enkelte afdelinger til et strategisk punkt på CXO-agendaen, som en afledt af den forretningsværdi der kan opnås gennem en øget digitalisering.

Den øgede digitalisering – og værdirealiseringen heraf – stiller dog større krav til at tænke i strategi og helhedsbilleder, fordi udbredelsen og kompleksiteten forøges. Det gælder både i forhold til teknik og forretning. Samtidig betyder den stigende digitalisering, at der er flere afhængigheder på tværs af virksomhederne. Det forstærker behovet for én fælles strategisk retning. En rød tråd og en køreplan – lige fra data opsamling til slutbrugerne.

Digital Strategy tilfører værdi til processen – uanset om det er før eller som en del af et data-projekt.

Den gode løsning indebærer meget mere end god teknologi.

Vores Digital Strategy-ydelser

Digital Strategy forankrer dit projekt og sikrer, at alle variable er indregnet.

Derfor hjælper vi typisk vores kunder med ydelser, der vedrører:

Data- og BI-strategi

Data og BI strategi er fællesnævneren i hovedparten af vores ydelser. Det omhandler eksempelvis; Hvad vil vi som virksomhed med data? Hvor er vi i dag? Hvordan er koblingen med den overordnede forretningsstrategi og/eller it-strategi? Hvilke del-komponenter skal indregnes for at opnå strategien?

Læs mere her

Operating Models, organisering og governance

Operating Models, organisering og governance. Analyse, rådgivning og udarbejdelse af strategi og modeller for; ”Hvem gør hvad, hvornår og hvorfor?” Vores ydelser på dette område vedrører både proces analyse, proces definitioner, roller og rettigheder, teknisk opsætning, forankring, rådgivning om ejerskab, self-service etc.

Læs mere her

Assessments og roadmaps

Assessments og roadmaps hjælper vores kunder med at få overblik overeksisterende data, BI (og evt AI) modenhed. Dette indebærer en analyse af styrker og udfordringer, samt Kapacity’s anbefalinger til hvad kunden kan gøre ved udfordringerne og hvordan. Anbefalingerne går både på strategi, rapportering, forretningsunderstøttelse, samarbejde, data arkitektur, data og BI kompetencer, kommunikation, udviklingsmetoder etc. På baggrund af ovenstående faktorer hjælper Digital Strategy jer med at udarbejde et roadmap, der danner en rød tråd mellem de mange variable, der udgør den fulde værdi af data og BI-løsninger.

Læs mere her

BI Business Partnering

BI Business Partnering. Rådgiver, sparringspartner, driver og tovholder for/mellem data, BI og IT-afdelinger og forretningen til analyse og identifikation af behov, facilitering af workshops, udarbejdelse af prototyper, forankring etc.

Læs mere her

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01