Business Analytics

Vi dækker hele Business Analytics-paletten

Opgaverne varierer, men fokus forbliver altid, at virksomhedens data skal anvendes som et aktiv.

Kapacity har kompetencer inden for alle discipliner af Business Analytics, herunder:

Gør data til et aktiv for virksomheden

Business Analytics er et datadrevet indblik i virksomhedens situation, der sætter fokus på:

  • Hvordan er status på forretningen?

  • Hvad sker der, hvis tendensen fortsætter?

  • Kan vi optimere, så vi får det bedste ud af mulighederne?

Hos Kapacity har vi mange års erfaringer med at hjælpe virksomheder med at omdanne deres data til indsigt både for topledelsen og for den enkelte medarbejder. Vores tilgang til at bygge jeres Data Warehouse, Business Intelligence, Performance Management eller Advanced Analytics løsning er funderet på samarbejde og sparring omkring jeres behov, forståelse af hvordan projekter tilpasses den enkelte organisation, solidt håndværk og en best practice tilgang, som I som kunde kan overtage og arbejde videre med. Business Analytics er ikke et projekt, det er en rejse med kontinuert udvikling, og vi har kompetencerne til at arbejde sammen med jer hele vejen.

Dit Business Analytics overblik

Business Analytics discipliner

Business Analytics er overskriften for en lang række kompetencer, processer og teknikker, som tilsammen giver din virksomhed både overblik og detaljeret viden omkring historisk performance og sammenhænge imellem faktorer, som kan bruges til at drive den fremtidige forretning i den ønskede retning.

I Kapacity kan vi hjælpe dig hele vejen fra strategi til forankring. Du kan læse mere om vores tilgang til Business Analytics Strategi her.

Afhængig af hvor din virksomhed er i dag i forhold til at omsætte data til indsigt, er der fire værdiskabende områder vi gerne vil fremhæve:

  • Konsolidering af datakilder i et centralt Data Warehouse, så hele virksomheden har det samme grundlag for at analysere forretningen.
  • Overvågning af kritiske nøgletal således at virksomheden kan reagere hurtigt, hvis problemer opstår.
  • Dybdegående analyse af data og datasammenhænge. Når din virksomhed ikke længere skal bruge tid på at samle data sammen, bliver der tid til for alvor at forstå og bruge dem.
  • Planlægning baseret på detaljerede opgørelser af den historiske performance og dermed en både hurtigere og mere præcis målstyring.

Vores kunder siger…

Kapacity gjorde et fremragende job ved at hjælpe os med at skabe en løsning, som integrerer problemfrit med vores eksisterende Business Intelligence-miljø.
Jesper Clausen, Saint-Gobain
Projektet har kørt eksemplarisk og det har været en fornøjelse at arbejde med Kapacity’s konsulenter, som altid er super kompetente, seriøse og effektive – de arbejder bare stærkt!
Louise Bielefeldt, BoConcept
Kapacity er mere end bare en leverandør for os – de er en betroet partner og rådgiver for virksomheden og agerer altid professionelt, præcist og dynamisk
Lars Zielke, Actona Company