Skip to content

Microsoft Fabric kursus - introduktion

Dette to-dages kursus henvender sig til udviklere, der ønsker at få et indblik i mulighederne for at bygge en komplet dataplatformsløsning i Microsoft Fabric.

Med Microsoft Fabric behøver du ikke at sammensætte forskellige tjenester fra flere leverandører. I stedet kan du nyde godt af et superintegreret, end-to-end og brugervenligt produkt, der er designet til at forenkle dine analytiske behov. 

Om twoday kapacitys Microsoft Fabric kursus

Dette to-dages kursus henvender sig til Data Warehouse og Business Intelligence udviklere, der ønsker at få et indblik i mulighederne for at bygge en komplet dataplatformsløsning i Microsoft Fabric. Det som ofte går under betegnelsen “Data Lakehouse architecture” eller “Modern DW architecture”. Dette gælder, hvad enten du har behov for input til at udvikle en helt ny løsning eller migrere en eksisterende. Kom og vær med, hvis du også er blevet nysgerrig på fænomenet Fabric. 

Vi arbejder igennem hele kurset med en case, og du vil få praktisk erfaring med de værktøjer og teknologier, som Microsoft stiller til rådighed i Fabric. Herunder lære om styrker og begrænsninger – specielt i de tilfælde, hvor der kan vælges mellem flere forskellige muligheder for en given opgave. 

Kursets indhold 

Kurset er bygget op omkring fem temaer. Der er løbende opgaver, som giver hands-on erfaring og mulighed for at arbejde med Microsoft Fabric på egen hånd:

Fabric som end-to-end analytisk platform

Store og ingest med OneLake og Pipelines

Transform med PySpark og SQL

Serve med SQL Endpoint og Direct Lake

Admin, monitoring og governance

Dato, sted, pris og tilmelding 

Kurset afholdes løbende i København og Aarhus. 

Kurset koster kr. 8.000 ex. moms pr. person med fuld forplejning, og der er maks. 10 deltagere.

Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk. Kontakt os, hvis du vil vide mere. 

Tilmeld dig Microsoft Fabric kursus her:

Om din underviser 

Just Blindbæk, Principal Architect 

Just Blindbæk har undervist i Microsoft Business Intelligence i de seneste 15 år og samtidigt implementeret løsninger hos nogle af Danmark største virksomheder. Derudover har han været en del af private preview på Fabric og har dermed 1 års erfaring på den ellers helt nye platform. 

Just sætter en ære i at gøre undervisningen meget praktisk. Der er derfor rig mulighed for at stille konkrete spørgsmål og få svar. 

twoday-kapacity-JUST