Skip to content

Vi begejstrer med data

Vi er ét af landets førende Data og AI konsulenthuse. Vores arbejde kan virke komplekst, men resultatet er let at forstå: Vi begejstrer med data.

Transformation er fint. Resultater er bedre

Bedre cashflow. Lavere churn. Skarpere marketingindsatser. Hver dag hjælper vi dine kunder og kollegaer på nye måder – for dét, der var umuligt i går, kan være muligt i morgen. Det er faktisk ret vildt.

Vi kender ikke svaret.
Før vi kender spørgsmålet

For at lykkes, må vi være tro mod os selv – og dig. Lad os derfor være ærlige: Vi ved ikke alt. Sådan er mennesker.

Før vi kan hjælpe, skal vi forstå dig og din forretning. For vi kender ikke svaret, inden vi kender spørgsmålet. Vi har modet til at lytte. Modet til at tøve … og sige nej. Modet til at anbefale den løsning, der er bedst for dig.

twoday-kapacity-situation-48-800

Hos os får du hjælp af førende Microsoft-specialister – eksempelvis inden for Performance Management, Advanced Analytics, Azure og Power BI.

Kunstig intelligens er fint. Menneskelige intelligens er bedre

Mange organisationer taler om at være datadrevet. Det er fint, men vi vil hellere være menneskedrevet. På vores tre kontorer er vi mere end 120 kollegaer, der gør dét, de elsker mest. Hver og én er specialist på sit felt. Lige fra de strategiske konsulenter, der lytter, udfordrer og skitserer din løsning til de hardcore teknikere, der realiserer den trygt og effektivt, og dedikerede projektledere, som sikrer, at du både er begejstret for processen og resultatet.

Når andre gemmer sig bag buzzwords, træder vi frem som mennesker. Vi tror på det gode håndværk og det daglige samarbejde. På, at det er sjovere at tælle glade kunder end kundetimer. For vores fineste opgave er at løse dine problemer – ikke lægge dine problemer ned i vores løsninger.

4 kontorer

Vi dækker hele landet

Med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding dækker vi hele Danmark med lokale ressourcer.

180 konsulenter

Et stærkt team

Vores konsulenters kompetencer dækker alle discipliner inden for Business Analytics.

300 kunder

Vores kunder

twoday kapacity arbejder for en lang række virksomheder inden for mange forskellige brancher.

Vi er store.
Med twoday er vi større

I dag står vi på de samme værdier, som dengang fem venner startede det hele i 2008. Vi står dog langt fra stille. Eksempelvis er vi en større del af en af nordens største IT-huse, twoday. Det er vi ret begejstrede over. Samarbejdet giver os nemlig adgang til ekstra styrke og specialistkompetencer, så vi kan udvikle bedre løsninger end nogensinde før.

Vi er de bedste i branchen.
Siger vores kunder

Vi begejstrer med data. Måske vil du være med?

Vores kollegaer og kunder har minimum én ting til fælles: De elsker at udvikle dataløsninger, der skaber resultater. Løsninger, der begejstrer. Økonomisk og menneskeligt.

twoday-kapacity-situation-7-1280

Kvalitet, Integritet, Innovation. Tre ord, der betyder alt for os

Det er meget enkelt.

Førende virksomheder samarbejder med os, fordi de ved, vi leverer kvalitetsløsninger. Fordi de ved, vi holder, hvad vi lover. Og fordi de ved, vi hele tiden udfordrer grænserne for, hvad der er muligt.

Vores værdier kan måske virke gammeldags. Men kvalitet og ordentlighed går aldrig af mode. For du fortjener vores ærlige mening. Det er en sund fornuft – og afgørende for at skabe håndgribelig succes i en kompleks verden.

Årets Microsoft Partner.
4 gange i træk

Vi er vilde med Microsoft. Og de er tilsyneladende også vilde med os.

Microsoft har kåret os til årets Data og AI Partner i Danmark fire gange i træk fra 2017 til 2021 og igen i 2023. Det er vi meget stolte af, og det er din garanti for, at du får en partner, der altid er up-to-date inden for arbejdet med data.

Men mindst ligeså vigtigt: Det er en enorm anerkendelse til alle vores medarbejdere, som hver dag leverer fantastiske løsninger.

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01