Skip to content

Microsoft Power Apps

Byg nemt og hurtigt apps, der digitaliserer og automatiserer dine forretningsprocesser

Hvad er Microsoft Power Apps?

Microsoft Power Apps er en platform, der giver brugeren et redskab til let at bygge brugerdefinerede apps til både mobil og web. Platformen kan både benyttes af den erfarne udvikler, der ønsker at udvikle apps fra bunden af, men er særligt udviklet til den ikke tekniske bruger, da platformen ikke sætter de store krav til forståelse for kodning og appudvikling.

Den ligger nemlig inde med mange indbyggede skabeloner, som du let kan tilpasse dine egne behov ved hjælp af et intuitivt interface med drag-and-drop-funktioner. Platformen kan desuden benyttes i de tilfælde, hvor du allerede har en app, som du ønsker at skræddersy til dine egne behov.

Power Apps er desuden let at integrere med systemer, din organisation allerede bruger. Platformen kommer nemlig med over 300 connectors. Du kan bl.a. integrere med SQL Server, Microsoft Power BI, Salesforce, SharePoint og Excel for blot at nævne nogle få. På den måde kan du samle alle dine data på ét sted.

Fordelene ved at benytte Microsoft Power Apps

Ved hjælp af Power Apps kan du bl.a. automatisere de manuelle og tidskrævende forretningsprocesser, flytte offline processer online og generelt simplificere processerne i din organisation. Det er en omkostningseffektiv og agil løsning sammenlignet med, hvis du skulle bygge en app fra bunden af.

Nedenfor har vi listet nogle af de største fordele ved platformen.

Adgang hvor som helst – når som helst

Platformen er kompatibel med både iOS, Android og Windows-enheder. Dette gør det muligt både at få adgang til ens apps, mens man er på farten, men også at vælge lige præcis dét arbejdsmiljø, man foretrækker at arbejde i.

Få globale Microsoft cloud-funktioner

Platformen er baseret på cloud, hvilket betyder, at man ikke selv behøver at designe, installere, købe og vedligeholde sin egen netværksinfrastruktur.

Alle kan bygge Power Apps

Som nævnt har platformen mange skabeloner til rådighed, som du kan benytte som fundamentet til dine apps. Med intuitive drag and drop-funktioner er det nemt at rette til i skabelonerne, og du kan tilføje både tekstfelter, billeder, video, formularer osv. Du opnår dermed hurtigt et resultat, som er skræddersyet til netop dine behov.

Del dine Power Apps

Når du har udviklet en app og gemt den i skyen, kan du dele den med andre i din organisation. Du styrer selv adgangsniveauet i din app – hvilke brugere eller grupper der kan bruge appen, samt hvem der kan lave ændringer og dele med yderligere personer.

Se en video og bliv klogere på 75 sekunder

Kom i gang med Power Apps

Start med at bygge

Kom i gang med at bygge dine første Power Apps

Tilmeld dig nu

Udforsk eksempler på apps

Bliv inspireret af prøveversionen af Power Apps:

Find den her

Power Apps dokumentation

Kom hurtigt i gang med Microsofts læringsressourcer

Start her

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01