Skip to content

Implementering og forankring

Vi følger dit projekt helt til dørs

Den røde tråd og god kemi er vigtigt

twoday kapacitys Solution Delivery Framework (SDF) er udviklet til at hjælpe dig med at opnå dine succeskriterier.

Hos twoday kapacity sammensætter vi altid individuelle teams for at sikre, at samarbejdet bliver optimalt. Dit projekt får en gennemgående projektejer, som sørger for, at dit projekt følges helt til dørs, og at den røde tråd løber gennem hele projektet.

Business Analytics er vores håndværk, og implementering følger vores SDF, som er udviklet på baggrund af 15+ års erfaring med Business Analytics-projekter. Vores konsulenter kan sætte sig ind i netop din virksomhed, fordi de bestrider kompetencer i alle faser af et projekt – fra indledende analyse til design, udvikling og implementering af den færdige løsning.

For at sikre den succesfulde implementering og forankring af et projekt bygger vores SDF på tre overordnede principper:

Integreret framework

Vores SDF er et integreret framework, som understøtter services, værktøjer og processer, der er vigtige for at sikre et tæt samarbejde, samt succesfuld implementering og forankring af leverancen.

Skalerbart til at understøtte jeres projekt

Leverancen er struktureret i faser. De første faser er struktureret efter vandfalds princippet – faserne sker altså i en fast rækkefølge og påbegyndes ikke, før den forudgående fase er eksekveret – for at sikre fælles forståelse af forretningskrav og værdi. Udviklingsfasen leveres efter agile principper, hvor vi sikrer kontinuerlige leverancer og forretningsværdi ud fra jeres prioritering.

Baseret på Best Practice

Vores SDF er baseret på APMGs agile projektledelses- samt forandringsledelses metode kombineret med twoday kapacitys egne erfaringer fra over 1000+ projekter over de sidste 15+ år.

streamlinehq-multiple-neutral-2-users

1.

Feasibility

Formål, forretningsværdi & scope – lad os tage en dialog

streamlinehq-space-rocket-flying-science

2.

Firm foundation

Kom godt i gang

streamlinehq-technology-head-ai-neurolink-technology

3.

Agile development

Prioritering, udvikling og hyppig levering

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential

4.

Go-live

Sign off & overlevering

streamlinehq-love-it-social-medias-rewards-rating

5.

Customer care

Vedvarende udvikling & support

En god løsning er kun ét skridt på rejsen

Når vi bygger en løsning, bestræber vi os på at komme hele vejen rundt om en virksomhed. Et Business Analytics-projekt handler nemlig ikke kun om teknologi og data, men også om mennesker og kultur.

twoday-kapacity-situation-43-800

Rejsen starter og slutter med forandringsledelse

At bygge en god løsning er altså kun ét skridt på vejen mod den succesfulde implementering og forankring. For at projektet bliver en succes, handler det også om at få menneskerne med på BI-rejsen. Derfor stiller vi også skarpt på forandringsledelse i vores framework.

Forandringsledelse er en disciplin, der fokuserer på den menneskelige side af forandring med henblik på at kunne forbedre og klæde individet, teams og virksomheder på til succesfuldt at tage forandringen til sig.

Få hjælp i alle stadier af BI-rejsen

Derfor er det en naturlig del af vores projektledelse at foretage en forandringsledelsesvurdering af virksomheden i starten af et projekt, hvor vi bl.a. stiller skarpt på:

  • Hvad handler forandringen om?
  • Hvem er involveret?
  • Hvilken indflydelse har kulturen?
  • Hvor stor er motivationen for forandringen?
  • Hvor vil forandringen have en påvirkning, og hvor hård bliver påvirkningen?

Derefter udarbejdes en anbefaling til næste skridt. Denne vurdering laves for at sikre, at de involverede har færdighederne til at bruge løsningen og rent faktisk også ender med at gøre det. I takt med implementeringen skrider frem, opdateres denne vurdering, så din virksomhed hjælpes ordentligt på vej i alle stadier af BI-rejsen.

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01