Skip to content

Teknologier

Nøje udvalgt og afstemt

Byggeklodser til de bedste løsninger

Vores løsninger er udvalgt nøje på baggrund af en grundig vurdering af teknologi, performance, sikkerhed, pris og samspil med andre løsninger.

På de underliggende sider kan du læse om de løsninger og værktøjer, vi benytter til Business Analytics, Business Intelligence, Performance Management, Data Warehouse og Artificial Intelligence.

Microsoft Power BI

Med Power BI kan du analysere alle slags data og transformere dem til flotte dashboards, der gør det nemt at træffe de rigtige beslutninger – hurtigt.

Læs mere her

Mirosoft Azure Services

Azure har et evigt voksende portfolio af cloudtjenester, der kan hjælpe dig med at klare dine forretningsmæssige udfordringer.

Læs mere her

twoday kapacity Information Hub

twoday kapacity Information Hub er designet til at hjælpe din virksomhed med at samle og udstille rapportering fra et eller flere BI-rapporteringsværktøjer og filbiblioteker.

Læs mere her

twoday kapacity Customer Churn & Retention Framework

Frameworket bruger jeres data kombineret med det nyeste inden for machine learning til at forudsige, hvilke kunder der har størst sandsynlighed for at forlade dig.

Læs mere her

Tabular Editor

Tabular Editor gør det nemt at bygge, vedligeholde og administrere Tabulare Modeller og giver en intuitiv oversigt over alle objekter i din Tabular Model metadata.

Læs mere her

Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps er en platform, der giver brugeren et redskab til let at bygge brugerdefinerede apps til både mobil og web - og som digitaliserer og automatiserer dine forretningsprocesser

Læs mere her

Azure Synapse Analytics

Azure Synapse Analytics er en analysetjeneste, som kombinerer store Data Warehouses med Big Data Analytics, og produktet er en evolution af Azure SQL Data Warehouse.

Læs mere her

Azure Databricks

Azure Databricks gør det nemt at analysere selv meget store datamængder ved hjælp af den enorme regnekraft, der findes i cloud-miljøet.

Læs mere her

Jedox

Strømlinet konsolidering, budgettering, forecasting & planlægning i en fleksibel løsning med mange muligheder for indsigt og analyse i et transparent miljø.

Læs mere her

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01