Skip to content

TARGIT

Business Intelligence fyldt med funktioner

TARGIT er én samlet løsning

Med TARGIT får du data fra alle dine systemer i en samlet brugerflade. Alle medarbejdere får dermed det overblik, der skal til for at træffe vigtige beslutninger endnu hurtigere.

Enkelthed giver handlekraft

Data skal være sammenhængende og tilgængelige for alle beslutningstagere, når og hvor de behøver det. Du har altid brug for at stille et ekstra spørgsmål til de resultater, du ser. Hvis svaret ikke er umiddelbart tilgængeligt, løber du den risiko, at der bliver taget beslutninger, der ikke er understøttet med fakta.

Med TARGIT kan alle bygge, se og tilpasse analyser efter behov. Med data præsenteret i krydstabeller, grafer og diagrammer kan du nu se sammenhænge i dine data, som du ikke tidligere kunne få øje på.

Surface_2015-2-1024x576-1

TARGIT er designet til hele organisationen

  • Direktøren, der følger de vigtigste nøgletal og skal kommunikere en retning for virksomheden.
  • Salgsafdelingen, der har brug for kundeindsigt og forståelse for resultaterne på forskellige produkter, sælgere og markeder.
  • Marketing, der bekymrer sig om, hvor dyrt det er at skabe ny forretning og vil forstå, hvilke marketingkanaler der er mest effektive.
  • Økonomiafdelingen, der har brug for troværdig og punktlig rapportering – og ønsker at spare tid på at lave analyser for alle beslutningstagere.
  • IT, der varetager datasikkerhed og processer omkring håndtering af data.

TARGIT har tænkt på dem alle. Rent faktisk er TARGIT anerkendt af analysehuset BARC for sin evne til at komme bredt ud i alle afkroge af virksomheden.

apple-1-1024x605-1-800x473

Video-case: Normal

Normal er gået fra at håndtere store mængder data i Excel til et nyt Data Warehouse fra twoday kapacity og en ny front end fra TARGIT. Det har gjort forretningen mere agil, fordi de sparer tid på bl.a. vareanalyse. Tid, de i stedet kan bruge på at træffe værdiskabende beslutninger.

Inviter leverandører og kunder til at se data

Værdien af Business Intelligence kan række langt ud over din interne organisation.

Styrk samarbejdet med leverandører og kunder ved at stille informationer til rådighed for dem. Lad leverandøren se, hvor populære hans produkter er i din butik, eller hvor meget af hans produkt du stadig har på lager. Og lad kunderne se bestillinger over tid og advar dem automatisk om, hvornår de bør genbestille.

All_devices-1024x445-1

Tilgodese forskellige informationsbehov

Funktionaliten i TARGIT er bygget op omkring at skabe de bedste visualiseringer, der understøtter forskellige informationsbehov på forskellige stadier af beslutningsprocessen. Det sikrer, at enhver medarbejder flytter sig hurtigst muligt fra at observere et problem til at føre en handling ud i livet.

Overblik med Real Time Dashboards

Få overblik over virksomhedens eller teamets resultater. Opsæt visualiseringer af dine Key Performance Indicators, så alle ved, hvilke mål der skal opfyldes. Dashboards kan personaliseres med specialdesignede gauges, så det relaterer mest muligt til forretningen.

Motiver alle med Storyboards

Inspirer teams til at løbe i samme retning. Du kan hænge storskærme op på kontoret, der viser resultater i real time. Vis virksomhedens målsætninger, teamets performance, udsving på produktionslinjen eller andre målepunkter, du vil have særlig fokus på.

Forstå sammenhængene med Analytics

Når du modtager en rapport eller ser et dashboard, er du altid kun et klik fra en analyse, der forklarer sammenhænge, trends og andre dimensioner. Benchmark performance, opstil toplister, forudse tendenser. E-mail og del med andre.

Data Discovery med Data Service

Hverdagen er foranderlig, og du har også brug for at træffe beslutninger på data, der ikke har været via IT-afdelingen. Med TARGIT kan du lave analyser på data, der ikke er struktureret i Data Warehouset allerede. Måske du har gennemført en kundeundersøgelse eller finder eksterne data, du vil analysere nærmere.

Bliv advaret automatisk med Agenter

Systemet overvåger resultaterne og sender dig en e-mail eller en pop-up på din telefon, når du skal reagere.

Gør forretning på farten med Mobil BI

Beslutninger skal også understøttes med fakta, når du er på farten, og en god Business Intelligence-løsning følger derfor med dig, uanset hvor du er.

Skab det nødvendige overblik over virksomhedens mange data

Konsolider, analyser og forstå data fra ERP, CRM, Marketing Automation, WMS, excel, sociale medier og f.eks. eksterne Big Data-kilder…

Listen af applikationer er uendelig, og TARGIT spiller sammen med både multidimensionelle og relationelle databaser. Du får alle informationer på et sted, hvorfra du kan se, forstå og agere på, hvad der sker i din virksomhed.

Surface_Pro3_Analysis-1024x576-1

Microsoft Dynamics integration

Analysehuset Gartner har anerkendt TARGIT som det BI-hus, der fokuserer allermest på Dynamics-brugere.

80% af TARGITs mere end 5000 kunder har Dynamics AX eller NAV som deres ERP-platform. Over tid har TARGIT derfor skabt nogle ekstraordinære produkter til fordel for Dynamics-brugere.

 

Hurtig integration med ”out of the box”-analyser og rapporter til Dynamics

Installer TARGIT i løbet af få timer og oplev, hvordan du får værdi af Business Intelligence direkte på dit Dynamics ERP-system. Et godt sted at starte for at opleve hurtig værdi, før du indarbejder data fra andre systemer i din løsning.

Dyb integration til Dynamics

Det betyder, at du direkte fra din Dynamics ERP-platform kan se analyser, der f.eks, matcher den varegruppe, du ser på. Analyseplatformen kan indarbejdes direkte i ERP-platformen – så du kan få svarene med det samme.

Dyb integration til SharePoint

Har du samtidig en SharePoint-platform giver TARGIT sågar mulighed for at vise data baseret på din brugerprofil på SharePoint-portalen. Du kan derfor kommunikere resultater på samme platform, som øvrig intern virksomhedskommunikation finder sted.

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01