Skip to content

twoday kapacity Customer Care

Skaber komplet sikkerhed for din løsning

Mere end bare en support hotline

twoday kapacity Customer Care er meget mere end en traditionel supportfunktion. Ordningen indeholder en lang række services, som giver værdi og tilsammen skaber komplet sikkerhed for din løsning.

Få kvalificeret hjælp. Hurtigt

Når du kontakter twoday kapacity Customer Care, er det ikke en telefonpasser, men en kvalificeret medarbejder, der besvarer din henvendelse. Ofte vil det være en konsulent med indgående kendskab til netop din løsning, der behandler din sag.

En flad struktur sikrer desuden, at dit problem ikke skal eskaleres til et utal af niveauer, før den rigtige løsning findes.

Supporttelefonen er åben i hverdage fra kl. 8 til 16, og ved kritiske faser er det desuden muligt at have adgang til telefonisk support uden for åbningstiden.

Afhængig af, hvilken udgave du vælger, garanterer vi dig et initialt svar helt ned til 1 time, efter vi har modtaget din forespørgsel.

Ekstra værdi til din løsning

Udover den traditionelle support indeholder ordningen en række services, som giver ekstra værdi og sikkerhed for din løsning:

Proaktiv monitorering

Vi overvåger din løsning døgnet rundt, og kan derfor ofte løse problemer, før de opstår (gælder kun Level 1).

Sundhedstjek

En gang om året modtager du en rapport med anbefalinger om ny teknologi, skalering af hardware m.v. (gælder kun Level 1)

Brugsstatistik

Vi overvåger, hvilke elementer der benyttes – og af hvilke medarbejdergrupper. På den baggrund kan vi anbefale, hvordan din løsning kan udvikles og udnyttes bedre (gælder kun Level 1 & 2).

twoday kapacity Customer Care – Service Levels

Vi tilbyder support i tre forskellige udgaver. Kvaliteten af supporten er den samme, men responstider, ekstra services m.v. varierer alt efter model:

Level 3

Indeholder:

  • Support uden for åbningstid: Nej
  • Monitorering: Nej
  • Proaktiv monitorering: Nej
  • Brugsstatistik: Nej
  • Sundhedstjek: Nej

Level 2

Indeholder:

  • Proaktiv monitorering: Nej
  • Brugsstatistik: Nej
  • Sundhedstjek: Nej

Level 1

Indeholder:

Kontakt twoday kapacity Customer Care

Du kan kontakte twoday kapacity Customer Care på telefon, e-mail eller på vores portal.
Læs her om de forskellige muligheder.

Telefon

Du kan ringe til Customer Care hverdage fra kl. 8 – 16. *Har du Level 1, har du mulighed for at udvide åbningstiden i perioder, hvor behovet kan opstå. Uanset hvilket aftale du har, skal du ringe til 70 30 29 09, hvis du vil i kontakt med Kapacity Customer Care.

Ring til Customer Care

Support portal

Du kan oprette en ny sag i twoday kapacity Customer Care portal ved at klikke på spørgsmåltegnet i nederste venstre hjørne af skærmen. Du kan også gå til portalen ved at klikke på knappen nedenfor. På portalen kan du oprette nye og følge eksisterende sager.

twoday kapacity Customer Care Portal

E-mail

Du kan også kontakte twoday kapacity Customer Care ved at sende en e-mail til customercare@kapacity.dk. Når du sender en e-mail til ovenstående adresse, oprettes en sag i twoday kapacity Customer Care portal, og du modtager svar forventet tidshorisont for løsning af dit problem.

E-mail til Customer Care

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01