Nyheder fra twoday kapacity

Her finder du nyheder fra og om twoday kapacity og vores samarbejdspartnere.

twoday kapacity vinder guld til Danish Digital Award

I fredags vandt twoday kapacity sammen med Netselskabet N1 to priser, da der blev afholdt Danish Digital Award Show.

Kapacity opnår avanceret specialisering inden for Analytics på Microsoft Azure

twoday kapacity har opnået Microsofts Analytics on Azure-specialisering. Specialiseringen cementerer twoday kapacitys position som et af de førende konsulenthuse inden for Microsoft Azure i Danmark.

Visma Custom Solutions solgt – Kapacity fortsætter som Kapacity

I dag annonceres det, at Visma’s Custom Solutions Division bliver solgt til CVC Capital Partners. Kapacity er en del af Custom Solutions og er dermed en central del af den nye organisation.

Flere nyheder

Kapacity har underskrevet Microsoft Partner Pledge

Aftalen forpligter Kapacity til at fremme diversitet, bæredygtighed, digitale færdigheder, etiske AI-løsninger og cybersikkerhed.

Kapacity hjælper Akutberedskabet med at forbedre trafiksikkerheden ved hjælp af data

Region Hovedstadens Akutberedskab har i samarbejde med Trygfonden og Kapacity skabt et interaktivt kort, der giver overblik over trafikulykker i regionen. Forventningen er, at udstillingen af data skal forbedre trafiksikkerheden.

Microsoft etablerer datacenterregion i Danmark

Microsoft har netop offentliggjort, at de investerer i etableringen af en ny datacenterregion i Danmark, der vil være bæredygtig og forsynet med 100 procent vedvarende energi.

Kapacity indgår samarbejde med CPM-platformen Jedox

Kapacity annoncerer nu et partnerskab med Jedox, der er specialister inden for budgettering, planning og forecasting. Med samarbejdet bliver Kapacity et af de mest omfattende kompetencehuse inden for Corporate Performance Management (CPM) i Danmark.

Kapacity update – lad os stå sammen mod Corona

Her kan du følge med i Kapacitys Corona-opdateringer

Kapacity vinder prisen som årets Microsoft Data & AI Partner 2020

Kapacity blev kåret som årets Microsoft Data & AI Partner til Microsoft Partner Awards 2020, som blev afholdt den 23. januar i Microsofts hovedkontor hovedkontor i Lyngby.

Kapacity er Årets Microsoft Partner og Årets Data & AI Partner

Kapacity blev kåret til Årets Microsoft Partner og Årets Data & AI Partner ved Microsoft Partner Awards 2019, som blev afholdt den 17. januar.