Kapacity nomineret til Microsoft Partner Awards

Kapacity er med i opløbet om at blive årets Data & Analytics Partner, når Microsoft uddeler deres Partner Awards den 2. november.

Af: Kapacity

25. oktober 2017

Torsdag den 2. november afholdes Microsoft Partner Awards 2017 i Microsofts hovedkontor i Lyngby. Her fejrer Microsoft deres partnere med uddeling af priser i en lang række forskellige kategorier.

Den vigtigste kategori er selvfølgelig Data & Analytics – i hvert fald for Kapacity – og vi er nomineret i kategorien sammen med to andre Microsoft-partnere.

Hos Kapacity er vi selvsagt pavestolte af nomineringen, som er en kæmpe cadeau til vores fantastiske kollegaer, der hver dag hjælper danske virksomheder med at få bedre indblik i forretningen.

Spændingen udløses som nævnt allerede torsdag den 2. november. Indtil da er vi glade for alt fra positive tanker til krydsede fingre. På forhånd tak.

Hør hvordan vi kan hjælpe med bl.a. Data Warehouse, Business Intelligence, Artificial Intelligence (AI) og Business Analytics.

Del på

Andre blogindlæg du måske vil finde spændende

Responsible AI

22. juni 2022|

Dette blogindlæg tager dig igennem tre vigtige fokusområder om etik og ansvarlighed i AI-løsninger. AI/Kunstig intelligens [...]

2021-09-23T12:20:12+02:00