Kapacity nomineret til Microsoft Partner Awards

Kapacity er med i opløbet om at blive årets Data & Analytics Partner, når Microsoft uddeler deres Partner Awards den 2. november.

Af: Kapacity

25. oktober 2017

Torsdag den 2. november afholdes Microsoft Partner Awards 2017 i Microsofts hovedkontor i Lyngby. Her fejrer Microsoft deres partnere med uddeling af priser i en lang række forskellige kategorier.

Den vigtigste kategori er selvfølgelig Data & Analytics – i hvert fald for Kapacity – og vi er nomineret i kategorien sammen med to andre Microsoft-partnere.

Hos Kapacity er vi selvsagt pavestolte af nomineringen, som er en kæmpe cadeau til vores fantastiske kollegaer, der hver dag hjælper danske virksomheder med at få bedre indblik i forretningen.

Spændingen udløses som nævnt allerede torsdag den 2. november. Indtil da er vi glade for alt fra positive tanker til krydsede fingre. På forhånd tak.

Hør hvordan vi kan hjælpe med bl.a. Data Warehouse, Business Intelligence, Artificial Intelligence (AI) og Business Analytics.

Del på

Andre blogindlæg du måske vil finde spændende

Fem råd til at få Machine Learning i produktion

4. januar 2023|

Har du også en fornemmelse af, at jeres data indeholder mere potentiale, end din virksomhed høster i dag? At kunne trække de dybe indsigter ud af data eller automatisere manuelle arbejdsopgaver med en data-applikation bygger ofte på Machine [...]

2021-09-23T12:20:12+02:00