Skip to content

Kapacity er årets Microsoft Business Intelligence Partner

Kåringen er en kæmpe anderkendelse af Kapacity’s dygtige medarbejdere, og den cementerer vores position forrest på den danske Business Intelligence scene.
6. november 2015 twoday kapacity

Tre dygtige virksomheder var nomineret i kategorien ”Årets Business Intelligence Partner”, men det var Kapacity, der løb med trofæet ved Microsoft Partner Awards, som blev afholdt i går, den 5. november, i Microsoft’s nye hovedkontor i Lyngby.

Om valget af Kapacity udtaler Søren Rinnov Østergaard, Partner Sales Manager hos Microsoft:

"Årets danske BI Partner 2015 er Kapacity. De har opbygget ekstremt stærke kompetencer og har lukket en række meget innovative sager på højt profilerede kunder. På flere områder har Kapacity været pioner inden for Microsoft BI, dette gælder ikke mindst på Datazen."

Sales Director hos Kapacity, Søren Toft Joensen, der var med til at modtage prisen hos Microsoft i går, siger:

”Vi er ekstremt stolte og ydmyge over at have vundet prisen. Æren tilfalder alle Kapacity’s medarbejdere, som hver dag arbejder ambitiøst og målrettet for at levere Business Intelligence-løsninger af højeste kvalitet til vores kunder.”

”Vi ser også prisen som anderkendelse for vores tætte samarbejde med Microsoft, hvor vi - med gensidig respekt – hver dag arbejder for vores fælles kunders bedste.”

Med Microsoft SQL Server 2016 lige på trapperne, alle de nye udgivelser på Microsoft Power BI, samt Cortana Analytics, bliver Kapacitys samarbejde med Microsoft kun tættere og endnu bedre her fra.

Kapacity ønsker alle de andre vindere og nominerede stort tillykke!

Hør hvordan vi kan hjælpe jer med Business Intelligence. Vi tilbyder også både Power BI introkurser og avancerede kurser i Power BI.

Relaterede artikler