Microsoft Power BI: Hurtigt, intuitivt og moderne Business Intelligence

Med Power BI kan du analysere alle slags data og transformere dem til flotte dashboards.

Hvad er Microsoft Power BI, og hvad kan du bruge det til?

Microsoft Power BI er en del af Office 365 og benyttes til at designe dashboards på baggrund af data, du allerede har i din virksomhed. Power BI udmærker sig med en brugerflade, der er nem at gå til og gør dig i stand til at forvandle data til indsigt på få øjeblikke.

Med Microsoft Power BI kan du:

Vil du vide mere om Microsoft Power BI?

Leder du efter noget særligt? Få overblikket her.

Vi har samlet en masse information om Power BI her på siden, og for ikke at spilde din tid, kan du få et hurtigt overblik over indholdet nedenfor. Klik på det emne, du vil læse mere om.

Cases: Power BI på tre forskellige måder

Ufattelig mange bruger allerede Power BI til at få bedre indblik i vigtige faktorer i deres virksomheder. Her er tre eksempler på brug af Power BI i tre helt forskellige virksomheder. Læs og bliv inspireret:

NPI Power BI case

Nordisk Pladeimport

Hos NPI giver Power BI hurtigere og større overblik over fortjeneste på kunderne og produkterne. Det sikrer en mere effektiv salgsopfølgning og efterlader mere tid til kerneforretningen.

Læs casen her
Power BI case: VandCenter Syd

VandCenter Syd

Hos VandCenter Syd benyttes Power BI-rapporter til at vise resultatet af de datamodeller, der beregner, hvor eventuelle brud på vandlinjerne er i forsyningsområdet.

Læs casen her
Power BI case: AURA

AURA Energi

Hos AURA er Power BI en central del i energiselskabets nye BI-løsning, som er et farvel til manuelle processer og et goddag til større tilgængelighed og en fælles datavirkelighed.

Læs casen her

Hvorfor skal du vælge Microsoft Power BI til din virksomhed?

Microsoft Power BI er et af de førende værktøjer til analysering af data, og mulighederne indenfor værktøjet er mange – derfor er der mange grunde til, hvorfor du skal vælge Power BI. Få et overblik over dem her:

Få et hurtigt overblik over Microsoft Power BI

Se video om Microsoft Power BI her

Er du klar til at høre mere om Microsoft Power BI?

Kapacity har arbejdet med Microsoft Power BI, siden produktet blev lanceret første gang i 2015. Siden da har vi stået for en lang række implementeringer, og Power BI er nu en del af stort set alle de løsninger, vi leverer til vores kunder.

Vi har vundet prisen som årets Microsoft Business Intelligence partner flere gange, og i 2019 blev vi Årets Data & AI Partner – og Årets Microsoft Partner overall.

Udfyld formularen, hvis du vil tale om Power BI med en partner, der ved, hvad det drejer sig om.

Factsheet: Få mere ud af Dynamics NAV og 365 BC med Microsoft Power BI

Vi har skrevet et kort factsheet, som beskriver de mange fordele og synergier, der kommer ud af at kombinere Dynamics NAV og 365 BC med Power BI.

Factsheetet berører også de forskellige steps i et typisk implementeringsforløb, herunder en indledende workshop, uddannelse af brugerne osv.

Udfyld formularen og få dit factsheet med det samme.

Tag et kursus og bliv dus med Microsoft Power BI

Kapacity tilbyder flere forskellige kurser i Microsoft Power BI. Uanset om du er fuldstændig på bar bund, eller du allerede er fortrolig med selv avancerede funktioner, har vi undervisning, som kan gøre dig endnu bedre til Power BI og dermed optimere dit udbytte af løsningen.

Vores kurser afholdes mindst én gang om måneden i både København, Aarhus og Kolding.

Prøv Microsoft Power BI gratis

Er du blevet nysgerrig? Så download Power BI Desktop nu og prøv selv, hvor nemt det kan være at arbejde med datavisualiseringer og rapporter.

Download Power BI Desktop gratis her

Andre medlemmer af Microsoft Power-familien

Sæt produktiviteten i vejret på tværs af organisationen ved at integrere Microsoft Power BI med fætrene PowerApps og Microsoft Flow.