Microsoft Power BI: Hurtigt, intuitivt og moderne Business Intelligence

Med Power BI kan du analysere alle slags data og transformere dem til flotte dashboards, der gør det nemt at træffe de rigtige beslutninger – hurtigt.

Hvad er Microsoft Power BI, og hvad kan du bruge det til?

Microsoft Power BI er en del af Office 365 og benyttes til at designe dashboards på baggrund af data, du allerede har i din virksomhed. Power BI udmærker sig med en brugerflade, der er nem at gå til og gør dig i stand til at forvandle data til indsigt på få øjeblikke.

Med Microsoft Power BI kan du:

Vil du vide mere om Microsoft Power BI?

Hvorfor skal du vælge Microsoft Power BI til din virksomhed?

Microsoft Power BI er et af de førende værktøjer til analysering af data, og mulighederne indenfor værktøjet er mange – derfor er der mange grunde til, hvorfor du skal vælge Power BI. Få et overblik over dem her:

Få et hurtigt overblik over Microsoft Power BI

Se video om Microsoft Power BI her

Er du klar til at høre mere om Microsoft Power BI?

Kapacity har arbejdet med Microsoft Power BI, siden produktet blev lanceret første gang i 2015. Siden da har vi stået for en lang række implementeringer, og Power BI er nu en del af stort set alle de løsninger, vi leverer til vores kunder.

Vi har vundet prisen som årets Microsoft Business Intelligence partner flere gange, og i 2019 blev vi Årets Data & AI Partner – og Årets Microsoft Partner overall.

Udfyld formularen, hvis du vil tale om Power BI med en partner, der ved, hvad det drejer sig om.

Tag et kursus og bliv dus med Microsoft Power BI

Kapacity tilbyder flere forskellige kurser i Microsoft Power BI. Uanset om du er fuldstændig på bar bund, eller du allerede er fortrolig med selv avancerede funktioner, har vi undervisning, som kan gøre dig endnu bedre til Power BI og dermed optimere dit udbytte af løsningen.

Vores kurser afholdes mindst én gang om måneden i både København, Aarhus og Kolding.

Prøv Microsoft Power BI gratis

Er du blevet nysgerrig? Så download Power BI Desktop nu og prøv selv, hvor nemt det kan være at arbejde med datavisualiseringer og rapporter.

Download Power BI Desktop gratis her

Andre medlemmer af Microsoft Power-familien

Sæt produktiviteten i vejret på tværs af organisationen ved at integrere Microsoft Power BI med fætrene PowerApps og Microsoft Flow.

Nyheder og blogindlæg om Microsoft Power BI og Business Intelligence