Skip to content

Det indeholder Power BI Finance demoen

Herunder gennemgår vi de fem hovedtemaer i demoen, som kredser omkring en række kerneprocesser i økonomiafdelingen. Husk på, at demoen blot er inspiration til, hvordan man kan bruge Power BI til økonomistyring. Der er mange muligheder for at lave Power BI-løsninger, der passer præcis til jeres behov.

Gratis e-bog: Sådan løser du 5 vigtige økonomistyringsopgaver med Power BI

Økonomifunktionens arbejde med digital transformation er vigtigere end nogensinde før. Kravene til controlling, analyse og rapportering vokser i mange virksomheder, og mængden af data stiger. Derfor har vi skrevet en guide til, hvordan du kommer godt i gang med Power BI i din økonomiafdeling.

E-bogen gennemgår, hvad Power BI er, og hvorfor det er særligt godt egnet til at hjælpe økonomiafdelinger med digital transformation af de databærende arbejdsprocesser.

Vi vil i løbet af e-bogen komme ind på 5 vigtige opgaver i økonomiafdelingen, hvor han både vil berøre de typiske udfordringer forbundet med opgaverne samt konkrete eksempler på, hvordan de udfordringer kan løses med Power BI.

E-bogen vil give dig som læser en masse inspiration og konkrete løsningsforslag, så du bliver (endnu) klogere på Power BI’s mange muligheder, og du bliver klædt på til at implementere Power BI i din økonomiafdeling.

twoday-ebook-ipad-vertical-mockup-thank-you-page-oekonomistyring-power-bi

Prøv demoen lige her!

 

Hvorfor Power BI?

Økonomiafdelingens arbejde med controlling, analyse og rapportering handler om at understøtte virksomhedens interessenter med indsigt i og styring af de økonomiske data.

Med Power BI kan du skabe færdige og visuelt stærke rapporter, der opdateres automatisk, og som er tilpasset arbejdsprocesser og de forskellige målgrupper i virksomheden. På den måde frigør du tid i økonomiafdelingen til at være en tilgængelig Business Partner, der kan hjælpe resten af virksomheden med opgaver som økonomisk analyse, simulering og anden rådgivning, der kredser omkring økonomiske data.

twoday-kapacity-situation-10-1280

5 fordele ved Power BI:

  • God visualisering med data er vigtigt, når budskaber skal kommunikeres.
  • Power BI supplerer Excel godt. Som Excel-bruger har du et godt udgangspunkt for at lære Power BI.
  • Forbedring af dataindlæsning og databehandling med Power Query, som også kendes fra Power Pivot i Excel.
  • En god implementering af Power BI hjælper med at fjerne flaskehalse i økonomiafdelingen.
  • Power BI er et let tilgængeligt værktøj til digital transformation i økonomiafdelingen.

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen

Partner & CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01