Undervisning

En vigtig del af projektet

Undervisning er en essentiel del af et Business Intelligence-projekt og har markant indflydelse på projektets succes.

Hos Kapacity har vi to former for undervisning:

Kundetilpassede kurser
Materialet på dette kursus er som oftest udarbejdet med afsæt i kundens egen Business Intelligence-løsning og tilhørende data. Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra kundens løsning, og gennem disse kurser findes der ofte frem til svar på konkrete problemstillinger. Kundetilpassede kurser afholdes altid af Kapacitys egne specialister.

Teknologikurser
På teknologikurserne undervises der i en specifik teknologi. Undervisningen tager udgangspunkt i demodata, så fokus altid forbliver på selve teknologien og ikke på konkrete kundedata.

Aktuelle kurser hos Kapacity

Microsoft Power BI kursus – introduktion

Dette kursus er den perfekte start for dig, der også er nysgerrig på fænomenet Power BI. På kurset lærer du at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Microsoft Power BI kursus – avanceret visualisering

Dette kursus er for dig, der allerede er i gang med at bruge værktøjet. Du har allerede bygget en rapport, men du mangler nogle konkrete værktøjer, så du kan løfte det visuelle udtryk og skabe en bedre historie med dine data.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Microsoft Power BI kursus – avanceret datamodellering

Kurset er for dig, der allerede har bygget en datamodel og tilhørende rapport, men mangler noget inspiration til at skabe de rigtige measures i DAX, så dine brugere kan få den rigtige viden direkte i Power BI.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Microsoft Power BI for controllere

Dette kursus er målrettet dig, der arbejder med finance rapportering, controlling og planlægningsprocesser – og som er interesseret i at lære mere om data og Business Intelligence (BI) i en finance kontekst.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Power Apps kursus

Du lærer bl.a. hvordan du forbinder til forskellige typer datakilder, manipulerer med skærmen, laver den rigtige brugerrejse ved hjælp af inputfelter – og hvordan man integrerer til Microsoft Power BI.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Kursus i håndtering af datakvalitet

Du får du styr på både teori og praktik omkring datakvalitet. Du introduceres til de typiske udfordringer samt at opsætte datakvalitetsregler for stamdata, så du kan analysere og visualisere den i Power BI.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Jedox Business User

Kapacitys kursus Jedox Business User er lavet til dig, som regelmæssigt skal bruge Jedox rapporter eller give input til budgetter og forecasts. Du kommer til at lære, hvordan du bedst udnytter Jedox samt anvender de helt særlige og tidsbesparende forecast-teknikker.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Jedox Controller

Kapacitys kursus Jedox Controller er designet til analytikere, controllere og andre, som har behov for at kunne lave egne rapporter. Du lærer bl.a. at oprette en corporate rapport standard, designe interaktive Custom Reports med subsets og dynaranges.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Jedox Data Modeler

Kapacitys kursus “Jedox Data Modeler” er lavet til dig, som skal udvikle løsninger i Jedox. Du kommer til at lære, hvordan du bygger ETL-processer, laver forretningsregler og opretter kuber og dimensioner. Derudover vil du lære, hvordan du planlægger en process – som fx skal køres hver nat.

Læs mere og tilmeld dig kursus

Vil du vide mere om kurser?

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder: Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen
Partner & CCO
+45 26 30 90 01
stj@kapacity.dk