Undervisning2018-10-23T10:22:13+00:00

Undervisning

– en vigtig del af projektet

Bliv god til din nye løsning

Undervisning er en essentiel del af et Business Intelligence-projekt og har markant indflydelse på projektets succes. Hos Kapacity har vi to former for undervisning:

Kundetilpassede kurser

Materialet på dette kursus er som oftest udarbejdet med afsæt i kundens egen Business Intelligence-løsning og tilhørende data. Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra kundens løsning, og gennem disse kurser findes der ofte frem til svar på konkrete problemstillinger. Kundetilpassede kurser afholdes altid af Kapacitys egne specialister.

Teknologikurser

På teknologikurserne undervises der i en specifik teknologi. Undervisningen tager udgangspunkt i demodata, så fokus altid forbliver på selve teknologien og ikke på konkrete kundedata.

Microsoft Power BI kurser

Kapacity afholder løbende Microsoft Power BI kurser, hvor du lærer at lave din egen datamodel, berige den med beregninger og forretningslogik – samt designe Power BI dashboard og rapporter.

Kapacity’s Microsoft Power BI kursus henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som – på egen hånd – ønsker indblik i deres data.

Læs mere og tilmeld dig Power BI kursus her

Tabular Editor kurser

Kapacity tilbyder kurser i Tabular Editor, som er et open source alternativ, der laver alle ændringer lokalt på metadatadefinitionen af din model. Det betyder, at ændringer kan laves meget hurtigt, og din workspace database bliver kun synkroniseret, når du ønsker det.

Efter dette dagsseminar vil du mestre alt det grundlæggende, så Tabular Editor kan blive en del af din hverdag med det samme.

Kapacitys Tabular Editor kursus (Del I) henvender sig til MS BI udviklere og arkitekter. Erfaring med Tabular modellering (SSAS eller Power BI) er et krav.

Læs mere og tilmeld dig Tabular Editor kursus her