Undervisning

– en vigtig del af projektet

Bliv god til din nye løsning

Undervisning er en essentiel del af et Business Intelligence-projekt og har markant indflydelse på projektets succes. Hos Kapacity har vi to former for undervisning:

Kundetilpassede kurser

Materialet på dette kursus er som oftest udarbejdet med afsæt i kundens egen Business Intelligence-løsning og tilhørende data. Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra kundens løsning, og gennem disse kurser findes der ofte frem til svar på konkrete problemstillinger. Kundetilpassede kurser afholdes altid af Kapacitys egne specialister.

Teknologikurser

På teknologikurserne undervises der i en specifik teknologi. Undervisningen tager udgangspunkt i demodata, så fokus altid forbliver på selve teknologien og ikke på konkrete kundedata.

Microsoft Power BI introduktionskursus

Kapacity afholder løbende Microsoft Power BI introduktionskurser, hvor du lærer at lave din egen datamodel, berige den med beregninger og forretningslogik – samt designe Power BI dashboard og rapporter.

Kapacity’s Microsoft Power BI introduktionskursus henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som – på egen hånd – ønsker indblik i deres data.

Læs mere og tilmeld dig Power BI introduktionskursus her

Microsoft Power BI avanceret kursus

På Kapacitys Power BI avanceret kursus lærer du at tage din Power BI-rapportering til det næste niveau – både i form af interaktive funktion, navigation ved hjælp af knapper og links samt ved hjælp af DAX-measures.

Kapacitys Microsoft Power BI avanceret kursus henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som – på egen hånd – ønsker indblik i deres data.

Kurset henvender sig også til brugere, som ønsker at lave rapportering på eksisterende multidimensionelle kuber eller tabulare modeller.

Læs mere og tilmeld dig Power BI avanceret kursus her