Undervisning

En vigtig del af projektet

Undervisning er en essentiel del af et Business Intelligence-projekt og har markant indflydelse på projektets succes.

Hos Kapacity har vi to former for undervisning:

Kundetilpassede kurser
Materialet på dette kursus er som oftest udarbejdet med afsæt i kundens egen Business Intelligence-løsning og tilhørende data. Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra kundens løsning, og gennem disse kurser findes der ofte frem til svar på konkrete problemstillinger. Kundetilpassede kurser afholdes altid af Kapacitys egne specialister.

Teknologikurser
På teknologikurserne undervises der i en specifik teknologi. Undervisningen tager udgangspunkt i demodata, så fokus altid forbliver på selve teknologien og ikke på konkrete kundedata.

Aktuelle kurser hos Kapacity

Microsoft Power BI kursus – introduktion

Dette kursus er den perfekte start for dig, der også er nysgerrig på fænomenet Power BI. På kurset lærer du at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

Læs mere og tilmeld dig

Microsoft Power BI kursus – avanceret

Dette kursus er perfekt for dig, der allerede er i gang med at bruge Microsoft Power BI, men ønsker at gå videre til det næste niveau. Du har skrevet et par DAX-measures før, men du mangler et skub til at komme videre.

Læs mere og tilmeld dig

Microsoft Power BI for controllere

Dette kursus er målrettet dig, der arbejder med finance rapportering, controlling og planlægningsprocesser – og som er interesseret i at lære mere om data og Business Intelligence (BI) i en finance kontekst.

Læs mere og tilmeld dig

Power BI online kursus – introduktion

Vores klassiske introduktionskursus – bare online. På kurset får du en indføring i Power BI og lærer at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

Læs mere og tilmeld dig

Power BI online kursus – avanceret

På dette kursus lærer du at tage din Power BI-rapportering til det næste niveau – både i form af interaktive funktion, navigation ved hjælp af knapper og links samt ved hjælp af DAX-measures.

Læs mere og tilmeld dig

Power BI online kursus til controllere

Dette online kursus er til dig, der arbejder med rapportering, controlling og planlægnings-processer – og som er interesseret i at lære mere om data og Business Intelligence (BI) i en finance kontekst.

Læs mere og tilmeld dig

Power Apps kursus

Du lærer bl.a. hvordan du forbinder til forskellige typer datakilder, manipulerer med skærmen, laver den rigtige brugerrejse ved hjælp af inputfelter – og hvordan man integrerer til Microsoft Power BI.

Læs mere og tilmeld dig

Jedox kursus – introduktion

Dette kursus henvender sig til controllere, og andre i finansfunktionen, der ønsker at stifte bekendtskab med Jedox som et potentielt værktøj til at løse specifikke CPM-opgaver og processer.

Læs mere og tilmeld dig

Jedox kursus – avanceret

Dette kursus er til dig, som ønsker at bygge videre på egne erfaringer med Jedox eller erfaringer gjort på vores introduktionskursus. På dette kursus lærer du bl.a. at oprette en ny datamodel i Jedox.

Læs mere og tilmeld dig

RPA kursus

Lær at bygge din egen robot med Microsoft Power Automate og få konkret hands-on erfaring med RPA, så du efterfølgende kan implementere det i din egen virksomhed og skabe forretningsværdi.

Læs mere og tilmeld dig

Vil du vide mere om kurser?

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder: Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen
Partner & CCO
+45 26 30 90 01
stj@kapacity.dk