Visma Custom Solutions solgt – Kapacity fortsætter som Kapacity

I dag annonceres det, at Visma’s Custom Solutions Division bliver solgt til CVC Capital Partners. Kapacity er en del af Custom Solutions og er dermed en central del af den nye organisation.

Af: Kapacity

16. juni 2022

På sin vis fortsætter alt ved det gamle; Kapacity er stadig Kapacity, med samme kultur, samme kvalitet i leverancerne, samme ledelse og samme formål om at gøre danske organisationer datadrevne.

Philip Lykke Christensen, CEO i Kapacity, udtaler: ”Med CVC Capital Partners i ryggen på Custom Solutions skaber vi en ny platform for at gøre, hvad der skal til for at vækste både organisk og via opkøb, og vi bliver en del af et økosystem, der forstår konsulentbranchen og har det som kerneforretning. Samtidig bibeholder vi vores værdier og trygge hverdag.”

Stærkere Microsoft-fokus

Den nye organisation tæller i Danmark udover Kapacity også virksomheder som IT Minds, Two Many, Visma Consulting og Co3. I Sverige og Norge vil blandt andet bWise være en del af det nye setup, og dermed vil ”Analytics” være en af de tre store fokusområder i den nye organisation – det glæder vi os til.

Søren Toft Joensen, CCO i Kapacity, siger: ”Jeg er begejstret over, at Kapacity bliver en del af den nye konstellation, hvor vi får mulighed for at blive en del af en endnu stærkere Microsoft konsulentforretning med fokus på digital transformation i Microsoft Azure. Vi ser, at behovet for bredere Azure-løsninger tager til, og lige præcis den opgave glæder jeg mig til, at vi sammen skal løse i det nye setup. Datastrategier, dataplatforme, AI og CPM bliver stadig det centrale omdrejningspunkt for Kapacity, nu blot med flere muskler.”

I øvrigt henvises til pressemeddelelsen fra Visma.

Del på

Andre blogindlæg du måske vil finde spændende

Fem råd til at få Machine Learning i produktion

4. januar 2023|

Har du også en fornemmelse af, at jeres data indeholder mere potentiale, end din virksomhed høster i dag? At kunne trække de dybe indsigter ud af data eller automatisere manuelle arbejdsopgaver med en data-applikation bygger ofte på Machine [...]

2022-06-16T11:25:23+02:00