Skip to content

@kapacity.dk bliver til @twoday.com

Det er ikke bare en ændring af vores e-mailadresser; det er et symbol på vores engagement i twodays fremtid.
24. oktober 2023 Søren Toft Joensen

I dag er det ét år siden, at Kapacity A/S blev til twoday kapacity A/S 🎂

Vi har siden da været gennem en spændende proces, hvor vi har lært vores søstre i twoday-koncernen at kende. Søstre, der spænder bredt, men blandt andet også tæller mere end 600 data og AI-kollegaer på tværs af Norge, Sverige, Finland og Danmark. 

Data-kollegaer hvor vi nu:

  • Har et fælles graduateprogram
  • Samarbejder om frameworks og best practices
  • Deler erfaringer med Microsoft Fabric-, Databricks-, Power BI- og Azure-implementeringer
  • Bemander projekter på tværs af landegrænser
  • Samarbejder om OpenAI-implementeringer

Alt sammen noget der gør vores hverdag lidt federe og kommer vores samarbejdspartnere til gode.

Bredere kompetencer

Hvis vi kigger lidt ud over dataområdet, har vi også twoday-kollegaer, der implementerer ERP-systemer, udvikler specialsoftware og leverer Azure-infrastuktur og -sikkerhed. Det er altså fedt med kollegaer, der er eksperter i en niche, når man sidder med en udfordring i periferien af data og AI-området.

Det er noget, vi er stolte af, og derfor gerne vil associeres med. For dig som samarbejdspartner får skiftet den betydning, at det nu bliver mere tydeligt, at vi er et selskab i twoday. 
Det bliver lettere at se den røde tråd, når du både samarbejder med twoday kapacity og en- eller flere af vores familiemedlemmer.

Ændringen afspejler vores integration i twoday-koncernen og vores tætte samarbejde med søstervirksomhederne. Det er mere end bare en ændring af en e-mailadresse; det er et symbol på vores engagement i twodays fremtid.

Quality, Integrity, Kapacity

Der står stadig Quality, Integrity, Kapacity på vores vægge, og du finder stadig dine data-nyheder, Power BI-cafeen og Fabric-news på kapacity.dk.

I en længere periode kan du stadig maile til dine kontaktpersoner på @kapacity, men du vil opleve at vi svarer fra en @twoday.com-adresse – en naturlig udvikling der har været længe undervejs.

Vi glæder os til at være en vigtig del af twodays fremtid. Men husk, at de mennesker, du er vant til at arbejde med i twoday kapacity, stadig er de samme.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information? Tøv ikke med at kontakte os på vores nye @twoday.com-adresse. Min er for eksempel soren.joensen@twoday.com.

 Vi mailes ved!

Relaterede artikler