Hvad nu, hvis din
dataplatform var moderne?

(Ville du så have alle de forretningskritiske svar?)

Tænk, hvis dine data altid kan svare dig på, om der er fare for nedetid, hvad dine kunder savner, og hvor mange timer du kan frigøre til innovation. Med en moderne dataplatform i skyen får du svar med det samme.

Lad os snakke om dine cloud potentialer

Microsofts Azure dataplatform. Hvorfor skal du vælge den til din virksomhed?

Microsofts dataplatform er en hurtig, sikker og ikke mindst anerkendt platform (brugt af tusindvis af virksomheder).

Dataplatformen giver dig mulighed for at udnytte store mængder data, så du kan blive rig på information, der potentielt kan øge din virksomheds innovationsevne.

I dag bliver størstedelen af nye dataplatforme lagt i Microsoft Azure, som er Microsofts cloud dataplatform. Med Azure har du blandt andet mulighed for:

Indbygget intelligens

Microsofts dataplatform forbinder dine data med AI, så du kan få en dybere indsigt i din forretning og dine kunder. Dataplatformen forbinder analytics og AI til data, så du kan få hurtigere og mere præcis indsigt.

Enterprise ekspertise

Microsofts dataplatform giver dig adgang til et bagland med stor ekpertise, der kan hjælpe dig med at transformere din forretning. Du kan samtidig have fuld tillid til sikkerheden, ydeevnen og tilgængeligheden.

Hurtig og fleksibel

Microsofts dataplatform er en fleksibel platform, der giver dig hurtigere resultater. Du kan skabe intelligente oplevelser og tjenester, der forbinder data og hjælper dig med at træffe bedre og hurtigere beslutninger.

Førende i Gartners Magic Quadrant

Microsoft er de seneste 13 år – og senest i 2020 – blevet udnævnt af Gartner som førende i Magic Quadrant i forbindelse med platforme til analyse og Business Intelligence. Rapporten er tilgængelig gratis fra Microsofts hjemmeside.

Få guiden:

Sådan er din vej til en moderne dataplatform

Virksomheders behov for lynhurtigt at kunne træffe beslutninger på baggrund af data er afgørende for konkurrenceevnen. Og bliver det i endnu højere grad i fremtiden.

Det kalder på en moderne dataplatform, der kan levere indsigter og give svar på forretningskritiske spørgsmål med det samme.

Men hvordan ser vejen til en moderne dataplatform ud? Det får du et step-by-step roadmap til i denne guide.

Ja tak, send mig guiden

Sådan har Krifa, Nykredit og Nordic Aviation Capital fremtidssikret deres platform

Vi har været med i processerne.

Krifa – dataplatform frigiver tid til værdiskabende opgaver

Vi har hjulpet Krifa med at etablere en moderne Microsoft-løsning i Azure, der automatiserer dataopsamlingen og frigiver tid til mere værdiskabende opgaver hos medarbejderne.

Læs hele casen

Nordic Aviation Capital (NAC) – bedre beslutninger med moderne dataplatform

NAC havde behov for en dataplatform, der kunne samle den stigende mængde datakilder i ét system. Vi har hjulpet dem med at bygge et cloud Data Warehouse i Microsoft Azure.

Læs hele casen

Nykredit – en dataplatform, der giver bedre mulighed for at bruge data prædiktivt

Hos Nykredit havde man et ønske om at bruge data mere prædiktivt, hvilket krævede en ny og moderne dataplatform. Sammen har vi udviklet en PoC (Proof of Concept) på en ny dataplatform.

Læs hele casen

Gå cloud. Og gør noget godt for klimaet.

En undersøgelse udført af Microsoft og konsulenthuset WSP (2018) viser, at en cloud-løsning fra Microsoft er op til 93% mere energieffektiv og op til 98% mere Co2-besparende end tilsvarede on premise-løsninger.

Det skyldes bl.a., at der er stordriftsfordele ved at drive datacentre i stor skala med avancerede infrastruktur-teknologier. De ressourcer, der bliver brugt på belysning, køling og strømforsyning er væsentlig lavere i forhold til en on premise-løsning.

Din cloud dataplatform forsynes af grøn energi
Konsolidering af datacentre i cloud’en gør, at det kan betale sig at købe stort ind af grøn energi. Og faktisk stammer mere end 95% af Microsofts forbrug af strøm i cloud’en fra vedvarende energi. Microsofts mål er, at 100% af strømmen skal være fra vedvarende energikilder i 2025.

Læs Microsofts Sustainability rapport.

Få gratis cloud roadmap

Få et gratis cloud roadmap. Og en plan for, hvordan du kan gribe rejsen til skyen an.

Overvejer du at migrere dit eksisterende Data Warehouse til skyen?
Men virker det som et uoverskueligt projekt? Så er cloud roadmap svaret.

Lige nu tilbyder vi en gratis og uforpligtende vurdering af din virksomheds data – og en vurdering af, hvor moden din virksomhed er i forhold til cloud-rejsen.

Vi kommer ud til din virksomhed og får en forståelse for alt fra din virksomheds forretning til data-setup og interne BI-ressourcer. På den baggrund kommer vi med anbefalinger til, hvilken vej du skal gå, inden du går i gang med at lave det endelige cloud-roadmap.

Med et gratis cloud roadmap hjælper vi dig med:

  • at vurdere datapotentialer og -udfordringer
  • at vurdere, hvor moden din virksomhed er i forhold til at gå i skyen
Få gratis cloud roadmap

Hvorfor anbefaler vi Azure-platformen?

Azure er Microsofts cloud-platform, der består af mere end 200 forskellige services inden for områder som Analytics, AI, Machine Learning og Governance. Platformen bliver bygget individuelt af de services, din virksomhed har brug for.

Det er gratis at komme i gang, og du betaler kun for de services, du bruger. Det gør, at du kan starte småt og løbende tilføje nye services, når din forretning er moden til det.

Fordelene ved Azure:

  • Azure er konkurrencedygtig på pris (væsentlig billigere end mange af konkurrenterne)

  • Azure er den foretrukne cloud-leverandør hos mange større virksomheder – 95% af de 500 største virksomheder i USA (Fortune 500) bruger Azure.

  • Sikkerheden er særdeles høj – Microsoft bruger årligt mere end 1 milliard dollars på sikkerhed.

Læs mere om Microsoft Azure Services

Få (endnu) mere ud af Microsoft dataplatformen

Microsoft er et stort økosystem af forskellige tjenester og ydelser, der arbejder perfekt sammen. Ved at kombinere Microsofts tjenester kan du opnå endnu større forretningsværdi. Her kan du se et udvalg af andre produkter i Microsoft-familien.

Microsoft Power BI

Med Power BI kan du analysere alle typer af data og transformere dem til brugervenlige dashboards, der gør det nemt at træffe de rigtige beslutninger – hurtigt.

Læs mere

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server er en samlet dataplatform, der understøtter alle moderne virksomheders krav til ny teknologi, sikkerhed og performance.

Læs mere

Microsoft PowerApps

Med PowerApps kan du nemt bygge apps, som udnytter de data, der allerede findes i virksomheden. Det er også muligt at inkludere f.eks. AI og automatiserede processer.

Læs mere

Overvejer du at få en moderne cloud dataplatform?

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder: Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen
Partner & CCO
+45 26 30 90 01
stj@kapacity.dk