Kort om Kapacity

Kapacity laver kvalitetsløsninger baseret på førende software fra IBM Cognos, Microsoft, TARGIT og Datazen.

Vi dækker hele Danmark med 50 konsulenter og kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Kontakt Kapacity

Kapacity A/S
E-mail: info@kapacity.dk

Telefon: +45 70 30 29 19

Customer Care: +45 70 30 29 19

Se adresser for alle vores kontorer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Visualisering 2017-03-15T16:24:53+00:00

Visualisering

Moderne visualisering af jeres forretningskritiske data

Kapacity hjælper virksomheder med at revitalisere eksisterende eller udvikle nye
rapporteringsløsninger efter de nyeste visualiseringsprincipper.

Hos Kapacity er vi så heldige, at vi i blandt vores medarbejdere har nogle af landets fremmeste visualiseringseksperter. Sammen med jer kan vi levere alt fra “opdatering” af eksisterende rapporter, til gentænkning, forsimpling og implementering af komplette rapporteringsløsninger baseret på de nyeste værktøjer, teknikker og moderne visualiseringsprincipper.

Kontakt os for en dialog, der tager udgangspunkt i lige præcis jeres situation. Vi har brug for en samtale og et mindre udtræk af jeres data – så er vi i gang!

Jeres situation

Mange virksomheder har en eller anden form for Business Intelligence løsning – alt fra dedikerede datavarehusplatforme med tilhørende analyse- og rapporteringsværktøjer, til mere eller mindre fastlagte Excel-rapporter.

Uanset den aktuelle løsning, synes de bare, at det ikke er helt godt nok. Måske har I det på samme måde. Måske er jeres situation en af følgende:

  • I har en BI løsning i dag, men der er alt for mange rapporter, og de fleste bruges ikke.
  • I har en BI løsning i dag, men I ved ikke om I reelt får de vigtigste KPI’er frem i lyset hos den enkelte medarbejder. Eller om det er de rette KPI’er der fremstår i rapporterne.
  • I er ikke sikre på, om jeres rapportering har den tænkte effekt på forretningen.
  • I har en BI løsning i dag, men I synes den ser kedelig og gammeldags ud.

  • I har ikke en BI løsning i dag, men i rapporterer på anden vis og tænker, at et mere strømlinet analyse. og rapporteringskoncept må kunne gøre underværker.

Løsninger

Vi har lang og god erfaring med at tage udgangspunkt situationer som ovenstående og på kort tid omsætte dette til synlige og inspirerende forslag til løsninger. Et typisk forløb kan se sådan ud:

Visualiserings- kick-start

Introduktion til moderne visualisering, begreber og practices.

Visualiserings- kick-start

Vores visualiseringsekspert tager jer gennem væsentlige visualiseringsprincipper, så vi får fælles sprog og mål for visualisering af jeres forretningsdata.

Jeres situation og ønsker

Sikring af en god start gennem forståelse af, hvad der virkelig skaber værdi rapporterings- og visualiseringsmæssigt.

Jeres situation og ønsker

I sætter os ind i jeres vision for rapportering og visualisering. Vi gennemgår allerede kendte krav. Vi gennemgår eksisterende rapporter sammen. Vi får afklaret brugerprofiler, brugssituationen, relevante KPI’er og selvfølgelig adresseret valg af værktøj.

Designworkshop

Udvikling af jeres visualiseringssetup i form af layout, struktur, navigation, dynamik og branding

Designworkshop

Med udgangspunkt i Kapacitys erfaring træffer vi sammen beslutninger om alt fra placering af information på skærmen og generelle usability overvejelser, over navigation og storytelling, til brug af farver og effekter samt tilpasning til jeres specifikke brandingønsker.

Konceptua-lisering og prototyping

Udvikling af en prototype, så I hurtigt kan opleve slutresultatet.

Konceptualisering og prototyping

Med udgangspunkt i det udarbejdede visualiseringsdesign sætter Kapacity på kort tid en prototype sammen. Vi har brug for et mindre udsnit repræsentativt data, fra jer. Sammen gennemgår vi prototypen og finder ud af det endelig design.

Evaluering og konklusion

Næste skridt aftales og planlægges

Evaluering og konklusion

I har allerede en leverance: En designhåndbog og en prototype. Næste skridt kan være udvikling af flere rapporter, databearbejdning, produktionsmodning, uddannelse mv. Vi rådgiver og leverer i henhold til, hvad der er den bedste løsning for jer.

Mini case: Kompan

Legepladsproducenten Kompan har fået nye dashboards – med egen branding.

Kompan og Kapacity har samarbejdet i en årrække, hvor Kapacity bl.a. har udviklet Kompans Data Warehouse, som føder virksomhedens TARGIT Business Intelligence løsning med data.

I forbindelse med opgradering af Kompans Microsoft Dynamics NAV løsning, som også indebar videreudvikling af Data Warehouset, valgte man at få Kapacitys hjælp til at udvikle nye dashboards.

Projektet startede med en en-dags workshop, hvor struktur, flows, data, layout og design blev drøftet.

Læs mere om Kompans løsning her