Kort om Kapacity

Kapacity laver kvalitetsløsninger baseret på førende software fra IBM Cognos, Microsoft, TARGIT og Datazen.

Vi dækker hele Danmark med 50 konsulenter og kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Kontakt Kapacity

Kapacity A/S
E-mail: info@kapacity.dk

Telefon: +45 70 30 29 19

Customer Care: +45 70 30 29 19

Se adresser for alle vores kontorer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Loading...
Advanced Analytics 2017-06-08T23:44:24+00:00

En kompleks disciplin – med stor effekt

Advanced Analytics er en del af Business Analytics og anvendes til at opdage tidligere ukendte tendenser i et datasæt, typisk ved at teste validiteten i forskellige måder at beskrive data på.

Advanced Analytics er undersøgelsen af data eller indhold med brug af avancerede teknikker og værktøjer for at opdage dybere indsigt, lave prognoser eller generere anbefalinger. Advanced Analytics teknikker og værktøjer er typisk mere avancerede i forhold til traditionel Business Intelligence.

Advanced Analytics er ofte en kompleks disciplin og kræver blandt andet indgående kendskab til hvilke algoritmer, der skal benyttes for at opnå den ønskede effekt.

Hos Kapacity arbejder vi med Microsoft SQL-serverens integrerede algoritmer, som bl.a. kan benyttes til krydssalgsanalyser, churn-analyser og udforskning af ukendte sammenhænge i komplekse datasæt.

Vi arbejder endvidere med IBM SPSS, som kan benyttes til Advanced Analytics. SPSS kan bruges på alle former for strukturerede og ustrukturerede data, og du kan bygge avancerede prædiktive modeller.