Proof of Concept

– maksimer udbyttet af dit projekt

Kom godt fra start

Et succesfuldt Business Analytics projekt starter med Proof of Concept

Hvis din virksomhed står over for at skulle investere i en ny Business Intelligence-løsning, gør vi det muligt at teste hvilken retning, der er mest fordelagtig for jeres kommende projekt. Vi kalder det Proof of Concept.

Ud fra en test på en delmængde af virksomhedens data kan man fx se, om der mangler en case, der beskriver projektets ROI, eller hvilken teknologi, løsningen skal baseres på.

Mange virksomheder ønsker at forstå mulighederne med cloud teknologien bedre og vi laver derfor flere og flere Proof of Concepts som aftester Microsoft Azure Services i forbindelse med etablering af nyt DWH eller migrering eller revision af det eksisterende.

I tilfælde hvor virksomheder oplever performance problemer med deres eksisterende teknologi kan dette også være en vej.

Læs mere om Kapacity Cloud POC her.

Vi oplever ofte, at Proof of Concept giver kunden en ”aha-oplevelse”, inden Business Intelligence-projektet påbegyndes, og den udarbejdede prototype kan som oftest også genanvendes i det kommende projekt.

Proof of Concept hjælper projektet til at komme hurtigt og godt fra start. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan tilrettelægge et Proof of Concept-forløb for din virksomhed.