Implementering 2017-06-07T13:45:51+00:00

Implementering

– vi følger dit projekt helt til dørs

Den røde tråd og god kemi er vigtigt

Hos Kapacity sammensætter vi altid individuelle teams for at sikre, at samarbejdet bliver optimalt.

Dit projekt får også en gennemgående projektejer ved Kapacity, som sørger for, at dit projekt følges helt til dørs, og at den røde tråd løber gennem hele projektet.

Vores konsulenter er i stand til at sætte sig ind i din virksomhed, fordi vi bestrider kompetencer i alle faser af et Business Intelligent-projekt – fra indledende analyse til design, udvikling og implementering af den færdige løsning. Når løsningen går i produktion, hjælper vi også med den organisatoriske forankring.

Business Analytics er vores håndværk, og implementering følger altid vores data warehouse best practice. Metoden er skalérbar og er i funktion i både mindre og mellemstore virksomheder samt store internationale koncerner.

Vi stræber altid efter at være førende inden for vores felt og har indgående kendskab til Microsofts Business Intelligence-portefølje, IBM Cognos samt TARGIT Business Intelligence Suite.

Kort om Kapacity

Kapacity laver kvalitetsløsninger baseret på førende software fra IBM Cognos, Microsoft, TARGIT og Datazen.

Vi dækker hele Danmark med konsulenter og kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Kontakt Kapacity

Kapacity A/S
E-mail: info@kapacity.dk

Telefon: +45 70 30 29 19

Customer Care: +45 70 30 29 19

Se adresser for alle vores kontorer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

  • Kapacitys nyhedsmail indeholder spændende nyheder om Business Analytics, kommende aktiviteter, relevante artikler og meget mere.
  • Kapacity A/S vil benytte de informationer, du giver i denne formular, til at sende dig nyheder og markedsføring.
  • Du kan altid ændre dine indstillinger ved at klikke på frameld-linket i bunden af de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@kapacity.dk. Ved at klikke ’Tilmeld’ nedenfor accepterer du, at vi må behandle dine informationer i overensstemmelse vilkårene i vores privatlivspolitik.