Business Analytics Strategy

Vi er din faste sparringspartner

Kapacity Customer Strategy team er skabt for at hjælpe med at definere og planlægge vores kunders Business Analytics-rejse på kort, mellem og lang sigt.

Vi oplever i stigende grad, at ansvaret og interessen for Business Analytics er rykket fra de enkelte afdelinger op i organisationen og bliver centralt forankret, fordi disciplinerne nu opfattes som en del af den samlede strategi.

Det er på den baggrund, at vi har samlet et team af markedets mest erfarne folk. Med masser af hands-on erfaring og et solidt teoretisk fundament sikres det, at løsningen bliver robust og skalérbar. Samtidig kan der høstes lavt hængende frugter på kort sigt og fokuseres på større værdiskabende tiltag på længere sigt.

Erfaringen fra hundredevis af Analytics-projekter viser – ikke overraskende – at jo mere tid der er investeret i alt det, der omgiver den endelige løsning, f.eks. organisationen og strategi, desto mere succesfuld bliver projektet.

I et samarbejde med os er både rejsen og slutmålet værdifuldt. Ved at involvere teamet i dit projekt får du en sparringspartner med masser af praktisk erfaring, som sikrer at mennesker, processer og teknologi fungerer optimalt sammen med virksomhedens Analytics-løsning.

Kapacity Customer Strategy forankrer dit projekt

Kapacity Customer Strategy team forankrer dit projekt og sikrer, at du medtænker alt, der har indflydelse på den endelige løsning:

Customer Strategy tilfører værdi til processen, uanset om det er før eller som en del af et Analytics-projekt
– vi ved, at den gode løsning indebærer meget mere end god teknologi.

Vores kunder siger…

Kapacity gjorde et fremragende job ved at hjælpe os med at skabe en løsning, som integrerer problemfrit med vores eksisterende Business Intelligence-miljø.
Jesper Clausen, Saint-Gobain
Projektet har kørt eksemplarisk og det har været en fornøjelse at arbejde med Kapacity’s konsulenter, som altid er super kompetente, seriøse og effektive – de arbejder bare stærkt!
Louise Bielefeldt, BoConcept
Kapacity er mere end bare en leverandør for os – de er en betroet partner og rådgiver for virksomheden og agerer altid professionelt, præcist og dynamisk
Lars Zielke, Actona Company