Strømlin dine finansopgaver med IBM Planning Analytics (TM1)

Planning Analytics giver det mest komplette og ikke mindst agile fundament for virksomhedens finansielle opgaver, herunder i særdeleshed budget, forecasting og legal konsolidering.

IBM Planning Analytics – Powered by TM1

Planning Analytics kombinerer den solide TM1 motor med et lækkert grafisk interface, der hjælper med at sætte fokus på de vigtigste tal i forhold til din virksomheds performance.

Planning Analytics giver det mest komplette og ikke mindst agile fundament for virksomhedens finansielle opgaver.

Uanset om virksomhedens opgaver er enkle eller komplekse, kan løsningslandskabet holdes simpelt.

IBM Planning Analytics har en intuitiv grænseflade, hvad enten du ønsker en web-adgang eller ønsker at arbejde i Excel. Planning Analytics integrerer problemfrit med Microsoft Excel, så funktionaliteten kan tilgås uændret, og diverse workflows og validitet i data bibeholdes.

På teknikfronten er Planning Analytics baseret på in-memory teknologi, som sikrer optimal performance på selv meget store mængder af data.

Her på siden har vi samlet alt den information, du har brug for, hvis du overvejer Planning Analytics som din næste budget- og planlægningsløsning.

Har du brug for et hurtigt overblik over funktioner, kan du bestille vores factsheet. Hvis du vil se, hvordan Planning Analytics kan strømline din budgetproces, kan du bruge 5 minutter på at se en video. Hvis du vil se, hvad andre virksomheder har opnået med Planning Analytics, kan du læse vores cases.

Og hvis du allerede har besluttet dig for IBM Planning Analytics, kan du booke et møde med os.

Kontakt os om IBM Planning Analytics

Gratis factsheet

Værktøjet til at løfte dine Performance Management opgaver

Planning Analytics tilbyder en bred vifte af funktionalitet, som gør løsningen til et komplet miljø til at løfte dine planlægnings- og budgetopgaver.

Hent vores factsheet og få overblikket.

Hent factsheetet her

IBM Planning Analytics cases

En lang række virksomheder forbedrer deres performance hver dag med Planning Analytics.

Nedenfor har vi samlet nogle af de virksomheder, som Kapacity har skabt værdi for med en Planning Analytics-løsning.

Magasin

Magasin du Nord brugte tidligere regneark i forbindelse med den årlige budgetlægning. Nu har Danmarks største stormagasin skiftet til IBM Planning Analytics TM1 for at effektivisere processen. Resultatet er en øget effektivitet på 20 procent.

Læs casen her

SE

SE (det tidligere Syd Energi) har sparet mere end en tredjedel på budgetprocessen, efter de gik fra tidskrævende og fejlbehæftede regneark til IBM Planning Analytics (TM1).

Læs casen her

CO-RO

Med IBM Planning Analytics (TM1) kan CO-ROs økonomiteam udføre rullende månedlige rentabilitetsanalyser og juridiske konsolideringer, der giver dybere indsigt i omsætning og omkostningscentre på tværs af organisationen.

Læs casen her

Vil du vide mere om IBM Planning Analytics?

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder: Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen
Partner & CCO
+45 26 30 90 01
stj@kapacity.dk