CluedIn: Automatisér din datarejse og træf datadrevne beslutninger

Med CluedIn kan du strømline dine processer og samle alle dine data ét sted, så du bedre og nemmere kan udnytte mulighederne i dine data.

Hvad er CluedIn, og hvad kan du bruge det til?

CluedIn er en dataintegrationsplatform, der er bygget til at strømline og automatisere rensning, integration og forberedelse af dine data. CluedIn nedbryder informationssiloer og giver brugerne de rigtige værktøjer til at udnytte den information, de sidder inde med. Platformen gør virksomheder mere datadrevne og hjælper dem med at træffe bedre datadrevne beslutninger.

CluedIn forbinder værktøjer, mennesker og virksomheden, så I bedre kan holde jer opdateret på, hvad der sker omkring jer. Det er et fleksibelt program, der er tilgængeligt både hosted, i skyen og on-premise.

Applikationen kan håndtere alle infrastrukturelle krav til vidensstyring med nøglefunktioner, der inkluderer:

 • Customer Intelligence
 • Enterprise Search
 • Data Fabrics
 • Machine Learning & AI
 • Business Intelligence
 • Data Integration

CluedIn hjælper især dér, hvor:

 • Jeres dataprojekter tager for lang tid, eller aldrig rigtig kommer i mål
 • Jeres rapporter tager for lang tid at etablere og ændre
 • Jeres rapporter er baseret på ufuldstændig data eller data af dårlig kvalitet, og giver derfor ikke den ønskede værdi

Jo mere komplekst jeres datalandskab er, desto mere værdi får I ud af CluedIn.

Hvilken værdi bidrager CluedIn med?

Data Integration

Du får en meget hurtigere time to value. Skalerbarheden er uendelig, og selvom din virksomhed vokser og får flere værktøjer, betyder det ikke, at integrationen bliver mere kompleks. At tilføje system nr. 300 er lige så let som nr. 1.

Data Preparation

Få et hurtigt overblik over de data, der skal rettes samt værktøjer til at hjælpe med dette. På denne måde behøver du ikke selv jagte fejlene.

Data Compliance

Opnå fuld compliance, så du kan bruge dine data med god samvittighed. Kør med fuld data speed, velvidende at du følger alle regler.

Metadata Management

Få indblik i de data, som er vigtige for din forretning. Opsæt proaktive og reaktive regler for, hvordan dine data skal se ud, og garanter ejerskab af data gennem hele datarejsen.

Data Enrichment

Automatisk berigelse fra ekstern datakilde. Få support til manuel berigelse samt CluedIn Clean. Få over 30 eksterne data services, der hjælper dig med at rense, berige og udfylde dine rapporter.

Data Quality

Få hurtigt indblik i din virksomheds datakvalitet. Indstil KPI’er og læn dig tilbage, mens CluedIn hjælper dig med at nå målet. Spor din datakvalitet, mens dit team bruger integrerede værktøjer til at rense data.

Data Governance

CluedIn kan være med til at skabe tillid til dine data ved automatisk at mappe lineage, audits og generere opgaver til dit governance team.

Data Sharing

En dataplatform uden forstyrrelse, der giver let adgang til data, der er klar til brug. Del dine data med enhver person eller applikation øjeblikkeligt.

Data Ops

Enterprise-grade indblik i telemetrien af dine data-pipelines. Overvåg, skalér, sikr og optimér alle dine data workloads. Data Ops hjælper dig med at få fuld kontrol over din platform.

Se videoen om CluedIn og få et hurtigt overblik!

Hvad kan CluedIn gøre for din virksomhed?

Accelerér dine datainitiativer

CluedIn har vist sig at reducere Time to Value med 80%.

Læs mere her

Fjern Data Bottlenecks

Forén data på tværs af 120 komplekse systemer og datakilder på en automatiseret måde.

Læs mere her

Øg datakvaliteten

CluedIn har bevist at kunne øge virksomheders datakvalitetet med 25% inden for 4 uger.

Læs mere her

Master Data i bedre kvalitet

CluedIn har genopfundet Master Data Management med et moderne twist.

Læs mere her

Master Data Management drevet af CluedIn

Moderne virksomheder baserer mange processer og projeker på data, men før data kan anvendes, skal virksomhedernes rådata forberedes. Alle dataprojekter, lige fra Advanced Analytics til Machine Learning, kræver lignende dataforberedelsesprocesser:

 • Dataprojekter starter med data discovery, for at undersøge hvor dataene ligger, og hvilke systemer de bruger.

 • Data integration sammenlægger derefter forskellige datakilder til ét samlet eller flere sammenhængende datasæt.

 • Næste trin er at normalisere, standardisere, harmonisere og rense dataene, så maskiner kan behandle dataene på en ensartet og konsistent måde.

 • Til slut skal dataene gøres let tilgængelige for forretningen.

CluedIn-platformen indkapsler disse datastyringsprocesser og samler dem i en sammenhængende, konsistent end-to-end Master Data Management-løsning. CluedIn bruger en dataintegrationsteknik, kaldet eventual connectivity, der giver bedre resultater end de klassiske extract, load, transform (ETL)-modeller. Eventual connectivity bruger GraphQL-forespørgsler til at kombinere data problemfrit på tværs af mange lagrede datakilder.

Vil du vide mere om CluedIn?

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder: Udfyld formularen eller tag fat i Simon – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Simon Stieper
Client Engagement Director
+45 31 63 29 02
sst@kapacity.dk