Teknologier

Nøje udvalgt og afstemt

Byggeklodser til de bedste løsninger

Vores løsninger er udvalgt nøje på baggrund af en grundig vurdering af teknologi, performance, sikkerhed, pris og samspil med andre løsninger.

På de underliggende sider kan du læse om de løsninger og værktøjer, vi benytter til Business Analytics, Business Intelligence, Performance Management, Data Warehouse og Artificial Intelligence.

Microsoft Power BI

Med Power BI kan du analysere alle slags data og transformere dem til flotte dashboards, der gør det nemt at træffe de rigtige beslutninger – hurtigt.

Læs mere om Power BI

Mirosoft Azure Services

Azure har et evigt voksende portfolio af cloudtjenester, der kan hjælpe dig med at klare dine forretningsmæssige udfordringer.

Læs mere om Azure Services

Kapacity Information Hub

Kapacity Information Hub er designet til at hjælpe din virksomhed med at samle og udstille rapportering fra et eller flere BI-rapporteringsværktøjer og filbiblioteker.

Læs mere om Kapacity Information Hub

Kapacity Customer Churn & Retention Framework

Frameworket bruger jeres data kombineret med det nyeste inden for machine learning til at forudsige, hvilke kunder der har størst sandsynlighed for at forlade dig.

Læs mere om Kapacity Churn & Retention Framework

Kapacity Tabular Editor

Tabular Editor gør det nemt at bygge, vedligeholde og administrere Tabulare Modeller og giver en intuitiv oversigt over alle objekter i din Tabular Model metadata.

Læs mere om Tabular Editor