Microsoft Power BI introduktion kursus

Tilmeld dig Power BI kursus her

Kapacitys Power BI introduktion kursus er den perfekte start for dig, der også er nysgerrig på fænomenet Power BI. På Power BI kurset lærer du at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

Alle taler om Power BI, et af de nyeste skud på stammen i Microsofts BI værktøjskasse, der har ramt plet i et marked, som har tørstet efter brugervenlig self-service Business Intelligence.

Med Power BI har slutbrugeren selv mulighed for at trække og analysere relevante data, og den enkle platform har gjort det simpelt at lave sin egen dataløsning, hvor både datatransformering, dataanalyse og visualisering er samlet i ét og samme værktøj.

Power BI er det ideelle værkstøj, hvis du ønsker at visualisere og præsentere din virksomheds data på en let og elegant måde.

Microsoft Power BI kursus

Om Kapacitys Power BI kursus

På Kapacitys Microsoft Power BI kursus lærer du at lave din egen datamodel, berige den med beregninger og forretningslogik – samt designe Power BI dashboard og rapporter.

På kurset viser vi dig, hvordan du sammensætter din egen datamodel på baggrund af forskellige datakilder, f.eks. tabeller fra et eksisterende Data Warehouse eller eksterne data i Excel-, CSV-, eller et helt tredje format – du bestemmer selv.

Hovedfokus i kurset ligger på transformering af data, design og justering af datamodellen og dens relationer. Derudover lærer du at berige datamodellen med mere avanceret beregninger. Der vil indgå simple DAX-beregninger i kurset, f.eks. brug af time-intelligence til sammenligning på tværs af perioder.

Endelig lærer du at lave simple og brugervenlige dashboards og rapporter. Med Power BIs super nemme og intuitive brugerflade er det en leg at lave flotte visualiseringer, som sikrer at dine datas budskab bliver forstået hos modtageren. Til slut lærer du, hvordan dine Power BI dashboards og rapporter nemt kan deles med resten af din organisation.

Kursets indhold

Kurset er bygget op af otte emner. Hvert emne afsluttes med opgaver, som giver hands-on erfaring og mulighed for at arbejde med Microsoft Power BI Desktop på egen hånd.

  • Introduktion
  • Transformering af data
  • Design og justering af datamodellen
  • Udvidelse af datamodellen med nye datakilder
  • Berigelse af datamodellen med beregninger
  • Visualisering og rapportdesign
  • Deling af rapporter og dashboards

Undervisere

Alle vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også praktisk erfaring.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig videre med opsætning af rapporter, design, modeller og hvad du ellers måtte få brug for på din videre BI-rejse.

Niveauet var fint, også selvom jeg tidligere havde været på et lignende kursus. Alt i alt var det et rigtig godt kursus.

Lasse Wester, Roskilde Universitet
Mega god underviser. Fedt at engelsk var flydende og let at forstå, så man kunne sagtens følge med selvom engelsk ikke er ens hovedsprog.
Mette Nielsen, Bestseller A/S

Det var et rigtig godt kursus i fint tempo, hvor alle kunne være med. Underviseren tilpassede indholdet, så det var i øjehøjde med deltagerne, og det gjorde også, at det ikke blev for teknisk, hvilket emnet ellers indbyder til det.

Michael L. Petersen, Atea A/S

Super gennemgang kombineret med hands-on øvelser så tingene “sidder” bedre fast. Yderst tilfredsstillende, men også hårdt at være på skole bænken igen :-)

Bo Brinkmann, Obtain ApS

Endnu en gang tak for undervisningen – mine modeller er nu meget mere struktureret! :-)

Målgruppe

Kapacitys Microsoft Power BI kursus henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som – på egen hånd – ønsker indblik i deres data. Kom og vær med, hvis du også er blevet nysgerrig på fænomenet Power BI.

Kurset henvender sig ikke til brugere, som ønsker at lave rapportering på eksisterende multidimensionelle kuber eller tabulare modeller.

Dato, sted, pris og tilmelding

Kapacitys Power BI kursus afholdes løbende København, Aarhus og Kolding:

Kurset koster kr. 4.000 ex. moms med fuld forplejning, og der er maks. 6 deltagere. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

Klik på den by, du vil se kursusdatoer for – og klik herefter på et kursus for at tilmelde dig.

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

tors 23

Power BI kursus – introduktion | Kolding

23. januar @ 09:00 - 16:00
tors 30
feb 06

Power BI kursus – introduktion | Aarhus

6. februar @ 09:00 - 16:00
feb 13
feb 20

Power BI kursus – introduktion | Kolding

20. februar @ 09:00 - 16:00
feb 27
mar 05
mar 12
mar 19
mar 26

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

tors 30
feb 13
feb 27
mar 12
mar 26
apr 16
apr 30
maj 14
jun 04
jun 18

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

feb 06

Power BI kursus – introduktion | Aarhus

6. februar @ 09:00 - 16:00
mar 05
apr 02
maj 07
jun 11

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

tors 23

Power BI kursus – introduktion | Kolding

23. januar @ 09:00 - 16:00
feb 20

Power BI kursus – introduktion | Kolding

20. februar @ 09:00 - 16:00<