IBM Cognos & SPSS2018-08-24T10:44:27+00:00

IBM Cognos

– overblik over virksomheden

Komplet Performance Management

IBM Cognos tilbyder inden for forretningsviden, styring af finansielle resultater
og analyse- og strategiapplikationer.

IBM Cognos er den komplette Performance Management-løsning, hvor planlægning, overvågning, rapportering og analyser samles i en integreret platform. Med en intuitiv web-flade understøttes både it og forretning med et solidt værktøj, som kan skaleres til store globale løsninger.

Med Cognos Studio kan slutbrugere og andre informationsansvarlige modtage og bearbejde information i præcis den form, der er behov for, inkl. mobile enheder og lign.

Produkter i IBM Cognos serien:

Cognos-software har produkter til enkeltpersoner, arbejdsgrupper, afdelinger, mellemstore og store virksomheder og er designet til at hjælpe alle i virksomheden med at træffe beslutninger, der giver bedre forretningsresultater både nu og fremover.

IBM-Cognos-TM1-screenshot

IBM Cognos TM1

IBM Cognos TM1 er en komplet budget- og planlægningsløsning. Med IBM Cognos TM1 kan du budgettere, forecaste og planlægge alle facetter af din forretning. Den indbyggede simuleringsmotor gør det nemt at lave analyser, der viser, hvordan forskellige scenarier vil påvirke din forretning. Løsningen giver samtidig mulighed for at opbygge cashflow-analyser, legal konsolidering og andre analyser i én og samme løsning.

IBM Cognos TM1 kan både integreres med IBM Cognos og med andre BI-værktøjer.

Læs mere om IBM Cognos TM1 hos IBM, eller kontakt Kapacity i dag for at få en præsentation.

Læs mere om IBM Cognos TM1

IBM-Cognos-Controller-screenshot

IBM Cognos Controller

IBM Cognos Controller er finansiel konsolideringssoftware, der understøtter den komplette lukke-, konsoliderings- og rapporteringsproces i én løsning, der administreres af virksomhedens egen økonomiafdeling.

Læs mere om IBM Cognos Controller på IBM’s hjemmeside, eller kontakt Kapacity i dag for at få en præsentation.

Læs mere om IBM Cognos Controller

IBM-Cognos-insight-screenshot

IBM Cognos Insight

IBM Cognos Insight er en personlig Analytics-løsning, der gør analytikere og forretningsbrugere i stand til at undersøge datasæt og lave forretningskritiske analyser uden at gå på kompromis med it-sikkerheden. De færdige analyser kan efterfølgende gemmes og deles direkte i Cognos 10.

Læs mere om IBM Cognos Insight på IBM’s hjemmeside, hvor du også kan downloade en prøveversion, eller kontakt Kapacity i dag for at få en præsentation.

Læs mere om IBM Cognos Insight

IBM-Cognos-SPSS-screenshot

IBM SPSS – PREDICTIVE ANALYTICS

Med SPSS – Predictive Analytics kan din virksomhed forudsige forandringer, så du kan planlægge og gennemføre strategier, der forbedrer virksomhedens resultater. Ved at anvende Predictive Analytics-løsninger på de data, du allerede har, kan din virksomhed afdække uventede mønstre og forbindelser og udvikle modeller, der kan være med til at sikre din position på markedet.

Det betyder, at du kan forhindre værdifulde kunder i at forlade virksomheden, sælge ekstra serviceydelser til nuværende kunder, udvikle succesfulde produkter mere effektivt og identificere og minimere omfanget af snyd og risici. Predictive analytics giver dig den viden, du skal bruge for at kunne forudsige tendenser … og evnen til at kunne handle.

Læs mere om IBM SPSS – PREDICTIVE ANALYTICS

Mere IBM Cognos

Udover de ovenstående findes der en lang række produkter og udvidelser til IBM Cognos serien. Vi har samlet et udpluk af de vigtigste:

IBM Cognos Mobile

IBM Cognos Mobile udvider interaktiv Cognos Business Intelligence til en bred vifte af mobile enheder, herunder Apple iPhone og iPad og Android og tabletter.

Læs mere om IBM Cognos Mobile

Analysis for Excel

Cognos Analysis for Excel gør det muligt at udforske og analysere data fra en række forskellige kilder, inklusive IBM Cognos TM1 og IBM Cognos Business Intelligence – uden it-support.

Læs mere om Analysis for Excel

Real-time Monitoring

IBM Cognos Real-time Monitoring er en operationel BI-løsning, der giver let adgang til konsistente data, så du kan reagere hurtigt på omsætning og omkostningsbesparende muligheder.

Læs mere om Real-time Monitoring