Video fra Kapacitys skitur til Trysil

I marts 2016 tog Kapacity på skitur i Trysil i Norge. Programmet var tæt pakket med teambuilding, skiløb, og sammentømring af de ca. 50 medarbejdere.

Af: Kapacity

24. maj 2016

Hverdagen hos Kapacity er travl og fuld spændende opgaver hos et stadig stigende antal kunder, og vi har i løbet af ganske få år budt velkommen til en masse nye, dygtige kollegaer, så vi i starten af året passerede 50 medarbejdere fordelt på Kapacity's kontorer i København, Aarhus og Kolding.

Et kort pusterum i de norske fjelde var derfor der perfekte afbræk i hverdagen, som gav mulighed for, at alle kunne lære hinanden bedre at kende.

Kapacity's skitur varede fire dage, som bød på teambuilding i form af skiskydning, lange dage på pisterne og en masse hygge på det fantastiske Radisson Park Inn i Trysil, som dannede den perfekte ramme for turen.

Du kan opleve lidt af stemningen i videoen fra Kapacity's skitur nedenfor.

Og hvis du kunne tænke dig at komme med, næste gang vi tager på tur, så kig forbi vores karriere side - måske er det lige dig, vi står og mangler!

Del på

Andre blogindlæg du måske vil finde spændende

Fem råd til at få Machine Learning i produktion

4. januar 2023|

Har du også en fornemmelse af, at jeres data indeholder mere potentiale, end din virksomhed høster i dag? At kunne trække de dybe indsigter ud af data eller automatisere manuelle arbejdsopgaver med en data-applikation bygger ofte på Machine [...]

2022-02-18T15:38:44+01:00