Kapacity vinder prisen som årets Microsoft Data & AI Partner 2020

Kapacity blev kåret som årets Microsoft Data & AI Partner til Microsoft Partner Awards 2020, som blev afholdt den 23. januar i Microsofts hovedkontor hovedkontor i Lyngby.

Af: Kapacity

24. januar 2020

Det er fjerde gang og anden gang i træk, at Kapacity vinder prisen, som i 2017 og 2015 hed henholdsvis Årets Microsoft Data & Analytics Partner og Årets Microsoft Business Intelligence Partner. Sidste år blev Kapacity også kåret som Årets Microsoft Partner.

Microsoft begrunder kåringen af Kapacity således:

”Kapacity er for andet år i træk kåret som årets ‘Data & AI’ partner 2020. De genvinder prisen i år, fordi de i året der er gået, er fortsat med at udvide deres imponerende repertoire af innovative projekter for nogle af landets største virksomheder. Kendetegnet for Kapacity er deres ukuelige fokus på at bygge løsninger, der gør en forskel for kundernes forretning. Udover kundespecifikke løsninger er det yderst interessant, at Kapacity også er gået i markedet med skalerbare brancheløsninger, en udvikling vi i Microsoft Danmark håber på at se mere af fremadrettet.”

Gökhan Kolcak, Partner & Principal Architect og Søren Toft Joensen, CCO & Partner hos Kapacity, var med til at modtage prisen ved aftenens awardshow. Søren Toft Joensen siger:

”Jeg er virkelig stolt af prisen, som jeg modtog på vegne af alle mine fantastiske og dygtige kollegaer. Den er en anerkendelse fra vores vigtigste partner af, at vi gør det rigtige – og en kæmpe motivation til at gøre det endnu bedre i morgen og skabe løsninger, som ikke er set før, til vores fantastiske kunder.”

Hør hvordan vi kan hjælpe med bl.a. Data Warehouse, Business Intelligence, Artificial Intelligence (AI) og Business Analytics.

Del på

Andre blogindlæg du måske vil finde spændende

Data Talk: SEGES Innovation

17. februar 2023|

Hvordan strømliner og automatiserer du processerne omkring produktionssætning af machine learning-modeller, så din data science-investering kan skabe varig værdi og forandring i forretningen? Hør SEGES Innovations bud på det spørgsmål, samt de overvejelser de har gjort sig undervejs i [...]

2022-01-20T10:19:34+01:00