Skip to content

Kapacity update – lad os stå sammen mod Corona

Her kan du følge med i Kapacitys Corona-opdateringer
18. marts 2020 twoday kapacity

Opdatering den 18. marts 2020:

Hos Kapacity følger vi Regeringens opfordring om at minimere udgang og har derfor valgt at lukke for vores kontorer i København, Kolding og Aarhus.

Vi har stadig fuld fremdrift på langt de fleste projekter, og vi er blevet bedre til at arbejde effektivt fra hjemmekontorerne.

Vi afholder alle slags møder online – både møder med nye kunder, statusmøder, projektmøder, Daily stand-ups og workshops. Det fungerer rigtigt fint, og der er en udbredt lyst til at få tingene til at fungere i denne uvante situation.

Opdatering den 13. marts 2020:

Hos Kapacity har vi indført daglige ledermøder via Teams hver morgen fra kl. 8.00 – 8.15.

Her vender vi kort situationen i hele virksomheden. Status fra morgenens kald er, at der er fuld damp på kedlerne stadigvæk.

Enkelte opgaver, der endnu ikke er igangsat, vil muligvis få en forskudt opstart, men ellers har Kapacity-kolleger og kunder været lynhurtige til at få situationen under kontrol.

Der afholdes workshops via Teams og leveres fremdrift på projekterne, som om intet var hændt. Enkelte arbejder forskudt, for at få hjemmefronten til at hænge sammen, og vi har fået set langt mere til hinandens hjemmearbejdspladser, så video er blevet en naturlig del af alle onlinemøder. Jeg er på grænsen til at blive rørt over at se, hvordan erhvervslivet rykker sammen og tænker i løsninger – det gør mig glad.

I eftermiddag afholder vi vores første virtuelle fredagsbar med overvældende stor opbakning – en fin måde at ønske hinanden god weekend og huske at smile, på trods af alvoren.

God dag derude.

Med venlig hilsen

Søren Toft Joensen
CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01

Opdatering den 12. marts 2020:

I disse Corona-tider er der behov for, at vi alle tager hensyn og følger myndighedernes retningslinjer. Førsteprioritet er selvfølgelig, at alle medvirker til at begrænse Coronasmitten. Vi tager vores ansvar i den henseende meget alvorligt. Vi har allerede fra i går formiddags indrettet os således, at alle medarbejdere kan arbejde hjemmefra i langt højere grad end normalt. Vi besøger stadig kunder i 1:1 interaktioner, men tager selvfølgelig både hensyn til kunders og kollegers tryghed i den henseende. Samtidig har de fleste af vores kunder og kolleger børn, der enten går i daginstitution eller skole, og med nedlukningen af disse i en periode på 14 dage fra i morgen er det naturligvis en prioritet for os, at alle får mulighed for at passe på familien.

På Regeringens pressemøde om nedlukning af samfundet gjorde Mette Frederiksen det klart, at det er en alvorlig situation, men at det er vigtigt, at det private erhvervsliv holder samfundet kørende, så vi minimerer de økonomiske konsekvenser og længden af disse. Det er i alles bedste interesse, så eftervirkningerne bliver så små som mulige - både for samfundet og jeres forretning.

I et konsulent- og løsningshus som vores er vi der for jer. Vi kører upåvirket videre med 100% kapacitet, og I kan derfor være trygge ved, at vi fortsat leverer effektivitet og fremdrift på de projekter, der allerede kører. For at imødekomme den nye situation opfordrer vi alle – både kunder og kolleger – til at være fleksible i indretningen af arbejde. Alle forsøger at passe sit arbejde indenfor normal arbejdstid, men nogle vil have behov for at arbejde på skæve tidspunkter for at få enderne til at mødes. Lad os rykke sammen og tænke i løsninger på den front.

Det betyder, at jeres forretning kører videre med de nødvendige løsninger, når situationen er normaliseret, og det betyder også virkeligt meget for vores forretning – så tak på forhånd for dette.

Hos Kapacity har vi endnu ingen Corona-smitte. Vi følger selvfølgelig situationen tæt. For at sikre transparens og tillid, vil vi hver dag opdatere denne side med en kort update med status hos os.

Med ønsket om en god dag.

Med venlig hilsen

Søren Toft Joensen
CCO
stj@kapacity.dk
26 30 90 01

Relaterede artikler