Skip to content

Kapacity opnår avanceret specialisering inden for Analytics på Microsoft Azure

twoday kapacity har opnået Microsofts Analytics on Azure-specialisering. Specialiseringen cementerer twoday kapacitys position som et af de førende konsulenthuse inden for Microsoft Azure i Danmark.
18. august 2022 twoday kapacity

Specialiseringen er en validering af Kapacitys evne til at levere skræddersyede Analytics-løsninger, der efterlever Microsofts - og industriens - best practices.

Analytics på Azure-specialiseringen kan kun opnås af partnere, der over for en ekstern auditør opfylder en række strenge kriterier inden for bl.a. strategi, planlægning, governance og implementeringspraksis på Azure.

Flere virksomheder anerkender værdien af ​​effektive data- og analysestrategier, men har svært ved at implementere dem. Specialiseringen er Microsofts blåstempling af, at Kapacity har den nødvendige viden og erfaring til at levere tilpassede Analytics-løsninger i Azure.

Ved hjælp af Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory og Azure Databricks kan Kapacity hjælpe kunder med bedre at integrere endeløst skalerbare analyseplatforme i deres virksomheder for hurtigt at få indsigt i alle deres data på tværs af datavarehuse og big data-analysesystemer.

”Vi har længe været i et strategisk samarbejde med Microsoft, hvor vi har hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder med at gennemføre en cloud-transformation ved hjælp af Azure. Samtidig har vi prioriteret løbende at videreuddanne og certificere vores konsulenter, så vi altid er førende på den nyeste Microsoft-teknologi. Jeg er stolt over, at vi nu har opnået denne specialisering og ser frem til et fortsat tæt samarbejde med Microsoft,” siger Søren Toft Joensen, CCO og partner i Kapacity.

Andrew Smith, General Manager, Partner Program Management hos Microsoft tilføjer:

”En avanceret specialisering inden for Analytics på Microsoft Azure fremhæver de partnere, der kan betragtes som de mest dygtige, når det kommer til at bygge transformative og sikre analyseløsninger på Azure. Kapacity demonstrerede tydeligt, at de både har evnerne og erfaringen til at hjælpe vores kunder med at udnytte potentialet i indsigter fra data og transformere deres virksomheder på en skalerbar, sikker og omkostningseffektiv måde."

Relaterede artikler