Kapacity indgår samarbejde med CPM-platformen Jedox

Kapacity annoncerer nu et partnerskab med Jedox, der er specialister inden for budgettering, planning og forecasting. Med samarbejdet bliver Kapacity et af de mest omfattende kompetencehuse inden for Corporate Performance Management (CPM) i Danmark.
1. december 2020 twoday kapacity

Jedox er bredt anerkendt som en af verdens førende udbydere af cloud-baseret Corporate Performance Management-software. Virksomheden ekspanderer kraftigt i Norden, især da de nuværende markedsforhold betyder, at behovet for at træffe forretningsbeslutninger hurtigt, effektivt og i fællesskab aldrig har været vigtigere.

Jedox-løsningen er brugervenlig og fleksibel og tilbyder enkel, ukompliceret integration med kildesystemer og ’best-in-class’ applikationer. Som Microsoft Azure Gold Cloud platformspartner sikrer Jedox dyb integration med vigtige Microsoft-løsninger som Power Platform og Power BI for at tilbyde problemfri business planning.

Med Jedox kan organisationer ikke kun automatisere økonomisk planning og forecasting, men også levere ægte planning-, modellerings-, dataindsamlings- og write-back-funktioner til deres Microsoft Power BI-analysemiljøer. Muligheden for at indfange fremadrettede data i Power BI med Jedox-løsningen er en stærk differentiator, der hjælper Kapacity-kunder med at omdanne analytisk indsigt til informerede beslutninger i realtid.

Samarbejde med Jedox styrker Kapacitys position

For Kapacity styrker samarbejdet med Jedox virksomhedens fokus på ‘Digital Finance’ og skaber en kerneplatform for forbedret og mere effektiv beslutningstagning inden for organisationer.

”Samarbejdet med Jedox udvider Kapacitys evne til at levere og understøtte datadrevne løsninger på tværs af BI og AI inden for Corporate Performance Management. Med Jedox-samarbejdet – og vores rekruttering af nogle af Danmarks førende eksperter inden for området – har vi nu et af landets største og stærkeste teams inden for dette område, ”siger Jeppe Dahl Jensen, partner og Head of Digital Strategy hos Kapacity.

”Behovet for planning og forecasting stiger eksponentielt, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Kapacity-teamet for at hjælpe virksomheder med at gå længere end traditionel planning og forecasting med en agil Jedox-løsning, der giver beslutningsunderstøttende indsigter,” tilføjede Curt Anderson, Director Nordics, UK, Benelux hos Jedox.

Læs mere om Jedox her.

Relaterede artikler