Kapacity hjælper Coloplast med nyt Microsoft Azure Analytics-miljø til fremtiden

Coloplasts nye datamiljø er placeret i skyen, og mulighederne med Azure giver fleksibilitet, transparens og værdifuld indsigt i hele organisationen.

Af: Kapacity

21. juni 2018

Det danske medicinalfirma Coloplast, der laver innovative plejeprodukter til mennesker med intime helbredsudfordringer, er kendt af de fleste.

I jagten på at bevare produktive kundeforhold har Coloplast migreret fra et on-premise Data Warehouse og Business Intelligence-løsning til en Azure-baseret løsning baseret på principperne fra Modern Data Warehousing med Azure Data Lake, Azure SQL Data Warehouse, Azure Analysis Services og Microsoft Power BI.

Migreringen er del af en generel modernisering af Business Intelligence-mulighederne hos Coloplast, og det forventes, at den vil give fordele på tværs af hele organisationen.

Løsningen er udviklet i et samarbejde mellem Coloplasts interne BI team og Kapacity.

Du kan læse en case om løsningen på Microsofts hjemmeside.

Hør, hvordan vi kan hjælpe jer med Azure. Vi er eksperter i bl.a. Azure Synapse Analytics, Microsoft Azure Services og Azure DataBricks.

Del på

Andre blogindlæg du måske vil finde spændende

Fem råd til at få Machine Learning i produktion

4. januar 2023|

Har du også en fornemmelse af, at jeres data indeholder mere potentiale, end din virksomhed høster i dag? At kunne trække de dybe indsigter ud af data eller automatisere manuelle arbejdsopgaver med en data-applikation bygger ofte på Machine [...]

2021-08-12T16:18:02+02:00

Om forfatteren: