Kapacity har underskrevet Microsoft Partner Pledge

Aftalen forpligter Kapacity til at fremme diversitet, bæredygtighed, digitale færdigheder, etiske AI-løsninger og cybersikkerhed.

Af: Kapacity

3. marts 2022

Som dansk tech-virksomhed og del af Microsoft Partner-systemet støtter vi Microsofts globale vision om at udbrede grøn on inkluderende teknologi til gavn for alle.

Derfor har vi underskrevet Microsoft Partner Pledge, som er et tiltag, der på fem centrale områder fokuserer på at løse vigtige samfundsproblemer.

Med underskrivelse af aftalen forpligter vi os til at:

  • Bidrage til at opbygge arbejdsstyrke med større digitale færdigheder, f.eks. ved oplysning og undervisning af studerende og jobsøgende.
  • Støtte Danmarks mål om at nedbringe CO2 udledningen med 70% i 2030, f.eks. ved at gøre bæredygtighed til en naturlig del i relationen til vores kunder.
  • Sikre ansvarlighed og god etik i forbindelse med udvikling af AI-løsninger, f.eks. ved at gøre AI forståeligt og fair.
  • Hjælpe med at bekæmpe cyberkriminalitet, -spionage og -krig, f.eks. ved at skabe opmærksomhed om cybersikkerhed internt såvel som eksternt.

  • Medvirke til at opbygge en mere mangfoldig og inkluderende arbejdsstyrke, f.eks. ved at fokusere på lighed mellem kønnene på alle niveauer af virksomheden.

Som en del af Visma støtter vi allerede op om Vismas CSR-politik, som er baseret på FNs Verdensmål med fokus på kønslighed, grøn energi og lavere ulighed, og aftalen med Microsoft er en understregning af Kapacitys ønske om at gøre en samfundsmæssig positiv forskel.

Du kan læse mere om Microsoft Partner Pledge her.

Del på

Andre blogindlæg du måske vil finde spændende

Fem råd til at få Machine Learning i produktion

4. januar 2023|

Har du også en fornemmelse af, at jeres data indeholder mere potentiale, end din virksomhed høster i dag? At kunne trække de dybe indsigter ud af data eller automatisere manuelle arbejdsopgaver med en data-applikation bygger ofte på Machine [...]

2022-03-03T13:35:35+01:00