Kapacity er årets Microsoft Data & Analytics Partner 2017

Kapacity blev hædret som årets Microsoft Data & Analytics Partner 2017 ved Microsoft Partner Awards den 2. november hos Microsoft i Lyngby.
3. november 2017 twoday kapacity

For en uges tid siden blev Kapacity nomineret som årets Microsoft Data & Analytics Partner 2017. Og i går aftes blev spændingen så udløst, da Microsoft fejrede sine partnere ved deres årlige Microsoft Partner Awards, som blev afholdt i Microsofts flotte hovedkvarter i Lyngby.

For os i Kapacity, som elsker data af et godt hjerte, er den vigtigste pris selvfølgelig årets Data & Analytics Partner. Tre partnere var nomineret i kategorien, men som overskriften afslører, var det Kapacity, som tog prisen i år.

CEO, Philip Lykke Christensen, og Director of Sales, Søren Toft Joensen, var til stede og modtog prisen. Søren Toft Joensen siger:

”Data & Analytics er hjertet i Kapacity – derfor betyder denne pris fra Microsoft utroligt meget. Det er en anerkendelse af, at hverdagens indsats fra alle i Kapacity betaler sig og bliver bemærket. Det er jeg både glad og stolt over at få lov til at være en del af.”

Om begrundelsen for valget af Kapacity som årets Data & Analytics Partner siger Marianne Dahl Steensen, administrerende direktør, Microsoft Danmark:

”Kapacity er årets danske Data & Analytics Partner 2017, fordi de udfordrer det faktum, at virksomheder kun anvender 5 procent af den data, de indsamler. Særligt har juryen lagt vægt på, at partneren udvinder og strukturerer data til at drive og udvikle ny forretning, forbedre brugeroplevelser og skabe nye produkter ved hjælp af Analytics og Machine Learning. Kapacity omfavner i høj grad, at kernen i digitalisering er data.”

I eftermiddag fejrer vi prisen med lagkage på alle Kapacitys kontorer. Og på mandag fortsætter vores dygtige medarbejdere arbejdet med at omsætte Microsofts software til innovative og værdiskabende løsninger til Kapacitys kunder.

Kapacity har tidligere modtaget lignende priser blandt andet i 2015, hvor vi blev årets Microsoft Business Intelligence Partner – en pris, som nu er erstattet af Data & Analytics Partner prisen.

Relaterede artikler