Microsoft SQL Server 2019

En samlet dataplatform, der indeholder innovative funktioner, sikkerhed i top og den bedste performance.

Microsoft SQL Server – 25 år på bagen og still going strong

I mere end 25 år har SQL Server hjulpet virksomheder med at administrere alle områder af deres relationelle data. I de seneste udgivelser har Microsoft taget skridtet videre fra blot at sende forespørgsler på relationel data ved at udvide platformen til både at omfatte grafdata og relationel data. Samtidig har de bragt Machine Learning til dér, hvor dataene befinder sig med R og Python modeltræning og scoring. Efterhånden som mængden og typerne af data øges, er kunderne nødt til let at kunne integrere og analysere data på tværs af alle typer data.

For første gang nogensinde skaber SQL Server 2019 en samlet dataplatform med Apache SparkTM og Hadoop Distribueret filsystem (HDFS) sammen med SQL Server som en enkelt, integreret løsning.

Selvom den store nyhed handler om Big Data clusters, er der en række større forbedringer, der fortsætter med at forbedre og transformere midtpunktet i Microsoft-dataplatformstakken.

SQL Server findes både i en lokal version og i Microsoft Azure.

Vil du vide mere om SQL Server 2019?

Hvad er nyt i Microsoft SQL Server 2019?

Kalder alle analytikere, udviklere, data scientists og databaseadministratorer! Nye funktioner gør det muligt for dig at være endnu mere produktiv:

Vil du videre med Microsoft SQL Server 2019?

Se webinar om Microsoft SQL Server 2019

Microsoft har lavet et on demand webinar, der giver dig en guidet tur af Microsoft SQL Server 2019.

Se f.eks. mulighederne med Advanced Analytics og Data Lake. Webinaret viser også, hvor nemt det er at integrere data fra flere kilder, herunder Oracle, MongoDB og Teradata – uden brug af ETL.

Se webinaret her

Som du kan se, er der flere grunde til at skifte til den nye version af SQL Server. De fleste nye funktioner i opdateringen er en udvidelse af de eksisterende funktioner i en ældre versioner. Det betyder, at du ikke er nødsaget til at foretage en ny installation eller miljøopsætning. Det, der er karakteristisk for den nye opdatering, er den lette installation og nemme brug af værktøjet.

Performance, sikkerhed og tilgængelighed er hjertet af SQL Server!

Værktøjer og services

Udover selve databasemotoren til opbevaring, behandling og sikring af data, indeholder Microsoft SQL en stribe af værktøjer og services:

Vil du vide mere?

Kapacity kan rådgive dig om Microsoft SQL Server 2019

SQL Server udgør fundamentet for stort alle de løsninger, vi leverer i Kapacity. Derfor kan vi både rådgive i forbindelse med den tekniske opsætning, konfigureringen og generelt om, hvordan man bedst muligt udnytter platformen til at håndtere data i alle afskygninger. 

Kapacity er Microsoft Gold Partner på bl.a. Data Center, og vi er kåret som Årets Microsoft Partner 2019 og årets Microsoft AI Partner 2019.

Udfyld formularen, hvis du vil videre med en partner, der kender alle aspekter af Microsoft SQL Server 2019.