Microsoft Data Platform: Lader dig udforske mulighederne i dine data

Med Microsoft Data platform kan du analysere dine data og få den bedste platform til læring og beslutningsunderstøttelse, så du kan transformere din forretning – uanset om det er on-premise, i skyen eller hybrid-miljøer.

Hvad er Microsoft Data Platform, og hvad kan du bruge det til?

Microsoft Data Platform er en hurtig, sikker og anerkendt platform, der giver dig mulighed for at arbejde med en fleksibel dataplatform, der giver en ensartet oplevelse på tværs at platforme. Du kan både administrere data lokalt, i skyen eller i hybridmiljøer.

Med Microsoft Data Platform kan du:

Hvorfor skal du vælge Microsoft Data Platform til din virksomhed?

Træt af at være rig på data, men fattig på information? Microsoft Data Platform lader dig udnytte store mængder af data, så du kan blive rig på information, der kan fremme din virksomheds innovation.

Har Microsoft Data Platform vækket din interesse?

Størstedelen af vores løsninger er baseret på Microsoft-teknologi, og vores erfaring er, at vi med Microsoft Data Platform – og den fortsatte udvikling af især Cloud-platformen Microsoft Azure, har mulighed for at levere løsninger til både store, komplekse, data-tunge og krævende analyseopgaver samt mindre løsninger med stor agilitet.

Vi har vundet prisen som årets Microsoft Business Intelligence-partner flere gange, og i 2019 blev vi årets Data & AI Partner – og Årets Microsoft Microsoft Partner overall.

Udfyld formularen, hvis du vil drøfte Microsoft Data Platform med vores eksperter.

Medlemmer af Microsoft Data Platformen-familien