Microsoft Azure Services
– få et hurtigt overblik her

Hvilke services findes i Azure, og hvad kan du bruge dem til i din forretning? Få overblikket her – og se, hvordan du kommer videre.

Hvad er Microsoft Azure Services?

Azure har et evigt voksende portfolio af cloudtjenester, der kan hjælpe dig med at klare dine forretningsmæssige udfordringer.

Microsoft Azure er en af de få virksomheder, der tilbyder Cloud Computing Services. Ud over de traditionelle cloud-tilbyd tilbyder Azure open-source, standardbaserede teknologier og proprietære løsninger fra Microsoft og andre virksomheder.

Med en brugsbaseret faktureringsformel er Azure en tiltrækkende mulighed for virksomheder, der vil skifte til skyen, som har fleksible købs- og prismuligheder for alle cloudscenarier.

Læs videre for at lære mere om, hvordan Microsoft Azure kan bruges som et analyseværktøj i din forretning, og hvordan vores team kan hjælpe dig med at få større indsigt i din forretning.

Hvorfor skal du vælge Microsoft Azure?

  • Stort fokus på kundesucces

  • Pålidelig samt mulighed for udvidelse af cloud platformen

  • Omkostningsbesparelser og fleksible udgifter

  • Stort engagement i global infrastruktur

  • Avanceret analytics i skyen

  • Udviklingsorienteret leveringspipeline

Forstå Microsoft Azure Services på 145 sekunder

Se video om Microsoft Azure Services

De mest populære Microsoft Azure Services

Løsninger kan designes ved at bruge forskellige kombinationer af Azure-ressourcer alt efter forretningsbehov. Nedenfor kan du finde flere Azure services, som ofte bliver brugt. Klik her for at se alle tilgængelige tjenester.

Hvordan kommer du i gang med Microsoft Azure?

Få en gratis konto og modtag en servicekredit på ~ 1300 DKK (£ 13.300) i 30 dage, når du tilmelder dig Microsoft Azure; kreditten kan anvendes på alle tjenester leveret af Microsoft. Yderligere rabatter og kreditter er tilgængelige for startups, nonprofitorganisationer og universiteter.

Start gratis på Azure Services her.

Kapacity kan rådgive dig om Azure

Stort set alle de løsninger, vi laver for vores kunder, benytter en eller flere services i Azure, og vi har derfor stor erfaring med emnet.

Kapacity er Microsoft Gold Partner på bl.a. Data Center, og vi er kåret som Årets Microsoft Partner 2019 og årets Microsoft AI Partner 2019.

Udfyld formularen hvis du vil videre med en partner, der kender alle aspekter af Azure.

Værd at vide om Cloud Computing

Cloud Computing Service

Til daglig bruger vi, uden at opdage det, denne cloud service som en webbaseret e-mailtjeneste, til at se film via internettet, til at redigere dokumenter og lagre billeder. Alle disse funktioner benytter cloud computing i back-end.

I erhverslivet dækker Cloud Computing Services over infrastructure as a Service (IIaaS), Platform as a Service (PaaS) og Software ad a Service (SaaS).

Cloud-first or Cloud-only

Europa-Kommissionens cloud strategi strategi (godkendt 16. maj 2019) er clouden en enabler. Det indebærer, at enhver ny udvikling helst skal være cloud-native.

Cloud computing er mere end et årti gammel nu. Kapacity-kunder, der til at starte med flyttede ikke-kritisk arbejde i skyen, er nu i stor grad også begyndt at flytte mere vigtigt arbejde til skyen. På denne måde går virksomheder fra en cloud-first til en cloud-only strategi.

Azure Cloud Services Global Infrastructure

Azures globale infrastruktur.