Strømlin dine finansopgaver med IBM Planning Analytics (TM1)

IBM Planning Analytics giver det mest komplette og ikke mindst agile fundament for virksomhedens finansielle opgaver, herunder i særdeleshed budget, forecasting og legal konsolidering.

Her på siden får du et overblik over de muligheder, IBM Planning Analytics tilbyder, ligesom du kan læse om andres erfaringer.

Læs mere om IBM Planning Analytics her
Hent mere materiale her

IBM Planning Analytics – Powered by TM1

IBM Planning Analytics kombinerer den solide TM1 motor med et lækkert grafisk interface, der hjælper med at sætte fokus på de vigtigste tal i forhold til din virksomheds performance.

Planning Analytics giver det mest komplette og ikke mindst agile fundament for virksomhedens finansielle opgaver. Uanset om virksomhedens opgaver er enkle eller komplekse, kan løsningslandskabet holdes simpelt.

IBM Planning Analytics har en intuitiv grænseflade, hvad enten du ønsker en web-adgang eller ønsker at arbejde i Excel. Planning Analytics integrerer problemfrit med Microsoft Excel, så funktionaliteten kan tilgås uændret, og diverse workflows og validitet i data bibeholdes.

På teknikfronten er Planning Analytics baseret på in-memory teknologi, som sikrer optimal performance på selv meget store mængder af data.

Her på siden har vi samlet alt den information, du har brug for, hvis du overvejer IBM Planning Analytics som din næste budget- og planlægningsløsning.

Har du brug for et hurtigt overblik over funktioner, kan du bestille vores factsheet. Hvis du vil se, hvordan IBM Planning Analytics kan strømline din budgetproces, kan du bruge 5 minutter på at se en video. Hvis du vil se, hvad andre virksomheder har opnået med Planning Analytics, kan du læse vores cases.

Og hvis du allerede har besluttet dig for IBM Planning Analytics, kan du booke et møde med os.

Book et møde med os nu

Bliv klog på IBM Planning Analytics

Vi har samlet forskelligt materiale, som forklarer mulighederne med IBM Planning Analytics. Læs mere nedenfor – og kontakt os, hvis du ikke kan finde den information, du leder efter.

IBM Planning Analytics cases

En lang række virksomheder forbedrer deres performance hver dag med IBM Planning Analytics.

Nedenfor har vi samlet nogle af de virksomheder, som Kapacity har skabt værdi for med en Planning Analytics-løsning. Klik på logoerne for at læse historierne.