Kursus: Boost din SSAS produktivitet med Tabular Editor (Del l – Basic)

Tabular Editor kursus – (Del I – Basic)

Tilmeld dig her

Boost din SSAS produktivitet med Tabular Editor (Del I – Basic)

At udvikle og vedligeholde Tabular modeller ved hjælp af standardværktøjerne (SSDT/Visual Studio) kan være en udfordring, især når du arbejder med større modeller. Dette skyldes hovedsageligt, at SSDT opretholder forbindelse til en workspace database, der skal synkroniseres og valideres, hver gang der foretages ændringer.

Tabular Editor er et open source alternativ, der laver alle ændringer lokalt på metadatadefinitionen af din model. Det betyder, at ændringer kan laves meget hurtigt, og din workspace database bliver kun synkroniseret, når du ønsker det.

Tabular Editor har en intuitiv brugergrænseflade, der er nem at bruge. Det stopper dog ikke her – der er nemlig en masse andre funktioner, som kan øge din produktivitet: Scripting, Custom Actions, kommandolinjesyntax og endda en Best Practice Analyzer. Værktøjet introducerer desuden en række funktioner, det gør det lettere at bygge Tabular modeller i teams.

Kapacity Tabular Editor Kursus - del 1

Om Kapacitys Tabular kursus (Del I – Basic)

Efter dette dagsseminar vil du mestre alt det grundlæggende, så Tabular Editor kan blive en del af din hverdag med det samme. Du behøver aldrig at bruge SSDT til Tabular modellering igen – uanset om du arbejder alene eller i et team.

Vi vil også introducere nogle af de mere avancerede funktioner, såsom Best Practice Analyzer, som vil hjælpe dig med at bygge modeller af bedre kvalitet.

Derudover vil du lære nogle scripting tricks, der f.eks. giver dig mulighed for at autogenerere model-dokumentation, oprette Custom Actions til at automatisere simple workflows og meget mere.

Kursets indhold

Kurset er bygget op af 6 emner, af ca. 45 minutters varighed samt 15 minutters hands-on / opgaveløsning. Der vil også være tid til spørgsmål undervejs.

  • Introduktion til Tabular Editor
  • Finpudsning af eksisterende modeller

  • Modellering med Tabular Editor

  • Byg en model fra bunden

  • Deployment og udvikling i teams

  • Best Practice Analyzer og scripteksempler

Målgruppe

Kapacitys Tabular Editor kursus (Del l) henvender sig til MS BI udviklere og arkitekter.

Erfaring med Tabular modellering (SSAS eller Power BI) er et krav.

Kursets længde

En dag (8 timer inklusiv frokost).

Forudsætninger

Medbring din egen computer med Tabular Editor installeret (Bemærk: nogle it-afdelinger har strenge sikkerhedsforanstaltninger, der kan forhindre dig i at installere downloadet software – kontakt dit it-personale, hvis du oplever problemer med at installere værktøjet).

Dato, sted og pris

Kapacity’s Tabular Editor Kursus (Del 1) afholdes i København og Aarhus:

København:

  • 15. november

  • 6. december

Aarhus:

  • 22. november

  • 13. december

Alle dage fra kl. 9-17.

Kurset koster kr. 4.500 ex. moms med fuld forplejning, og der er som udgangspunkt højst seks deltagere. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig her
2018-11-12T11:09:47+00:00