Microsoft Power BI avanceret kursus

Tilmeld dig her

Kapacitys avancerede kursus er perfekt for dig, der allerede er i gang med at bruge Microsoft Power BI. Du har skrevet et par DAX-measures før, men du mangler et skub til at komme videre.

Fænomenet Power BI

Alle taler om Power BI, et af de nyeste skud på stammen i Microsofts BI værktøjskasse, der har ramt plet i et marked, som har tørstet efter brugervenlig self-service Business Intelligence.

Med Power BI har slutbrugeren selv mulighed for at trække og analysere relevante data, og den enkle platform har gjort det simpelt at lave sin egen dataløsning, hvor både datatransformering, dataanalyse og visualisering er samlet i ét og samme værktøj.

Power BI er det ideelle værkstøj, hvis du ønsker at visualisere og præsentere din virksomheds data på en let og elegant måde.

Hør vores underviser, Kristoffer West, fortælle om kurset.

Om Kapacitys Power BI avanceret kursus

På dette kursus lærer du at tage din Power BI-rapportering til det næste niveau – både i form af interaktive funktion, navigation ved hjælp af knapper og links samt ved hjælp af DAX-measures.

På kurset taler vi ind til de forskellige datamodeller, man kan forbinde til, men selve kurset tager udgangspunkt i en allerede forarbejdet Power BI-model, baseret på en import af flere forskellige kilder. I løbet af dagen bygger vi en rapport med en live connection til datasættet, og vi ender med et færdigt produkt, der kan publiceres til brugerne.

Hovedfokus ligger på, hvordan man formår at gøre sin rapportering interaktiv og interessant for brugerne at tilgå.

Kursets indhold

Kurset er bygget op af fem elementer:

  • Introduktion
  • Optimering af rapporter med GUI
  • Brug af DAX til grafisk optimering
  • Visualisering af data i et interaktivt værktøj
  • Deling af data

Undervisere

Alle vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også praktisk erfaring. Det betyder, at vi kan hjælpe dig videre med opsætning af rapporter, design, modeller og hvad du ellers måtte få brug for på din videre BI-rejse.

Rigtig godt kursus, hvor vi kom godt rundt om både det grundlæggende og de mere avancerede emner indenfor Power BI. Underviseren tilpassede stoffet til deltagernes ønsker og niveau, og var god til at svare på specifikke spørgsmål.

Søren Lund Hansen, V2 Tobacco

Praktisk information

Kapacitys Microsoft Power BI avanceret kursus henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som – på egen hånd – ønsker indblik i deres data. Kom og vær med, hvis du også er blevet nysgerrig på fænomenet Power BI.

Kurset henvender sig også til brugere, som ønsker at lave rapportering på eksisterende multidimensionelle kuber eller tabulare modeller.

Dato, sted, pris og tilmelding
Kapacitys Power BI kursus afholdes løbende København, Aarhus og Kolding.

Kurset koster kr. 4.000 ex. moms med fuld forplejning. Bemærk, at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er muligt. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

OBS: Hvis du tilmelder dig vores introduktion og avanceret kursus samtidigt, giver vi 25% rabat på et af kurserne. Den samlede pris er da kr. 7.000 ex. moms.

Tilmeld dig Power BI kursus
i en by nær dig

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

Klik på et kursus for at tilmelde dig: