Skip to content

Power BI kursus – introduktion

twoday kapacitys Power BI introduktion kursus er den perfekte start for dig, der også er nysgerrig på fænomenet Power BI. På Power BI kurset lærer du at lave datamodeller med forretningslogik – og præsentere det hele i flotte dashboards og rapporter.

05. dec. 2023

08:00 - 16:00

Kolding

4.000 DKK

På twoday kapacitys introduktionskursus lærer du at lave din egen datamodel, berige den med beregninger og forretningslogik – samt designe Power BI dashboard og rapporter.

På kurset viser vi dig, hvordan du sammensætter din egen datamodel på baggrund af forskellige datakilder, f.eks. tabeller fra et eksisterende Data Warehouse eller eksterne data i Excel-, CSV-, eller et helt tredje format – du bestemmer selv.

Hovedfokus i kurset ligger på transformering af data, design og justering af datamodellen og dens relationer. Derudover lærer du at berige datamodellen med mere avanceret beregninger. Der vil indgå simple DAX-beregninger i kurset, f.eks. brug af time-intelligence til sammenligning på tværs af perioder.

Endelig lærer du at lave simple og brugervenlige dashboards og rapporter. Med værktøjets super nemme og intuitive brugerflade er det en leg at lave flotte visualiseringer, som sikrer at dine datas budskab bliver forstået hos modtageren. Til slut lærer du, hvordan dine dashboards og rapporter nemt kan deles med resten af din organisation.

Læs mere om kurset her.

Om din underviser

Jakob Olesen

Jakob Olesen
Senior Advisor, Data Storytelling

Jakob Olesen har i sine syv år i twoday kapacity primært fokuseret på ”front end” (Power BI, TARGIT og UX) og løsning af opgaver hos forskellige kundetyper på tværs af brancher og forretningsområder, samt på alle niveauer i organisationen. Jakob har en indgående forretningsforståelse, stor faglig viden og erfaring med opbygning af rapportuniverser internt i organisationer. Han mener, data storytelling er nøgleordet i udvikling af rapporter, der skal være målrettet forretningsbrugeren, skabe overblik, give indsigter i data, være værdiskabende og give anledning til beslutnings- og handlingsorienteret adfærd. Jakob anser et godt kursus som værende en balance mellem ”introduktion” og ”hands on”, samt en uformel tone der skaber rum for dialog med kursisterne og stor spørgelyst.

Tilmeld dig 'Power BI kursus – introduktion'

1 Course details

05. dec. 2023

08:00 - 16:00

Kolding

4.000 DKK