Skip to content

Power BI kursus - avanceret datamodellering

twoday kapacitys kursus i avanceret Power BI datamodellering er for dig, der allerede er i gang med at bruge Power BI. Du har bygget en datamodel og tilhørende rapport, men du mangler noget inspiration til at skabe de rigtige measures i DAX, så dine brugere kan få den rigtige viden direkte i Power BI.

07. dec. 2023

08:00 - 16:00

København

4.000 DKK

På dette kursus lærer du at tage din Power BI datamodellering til det næste niveau – både i Power BI desktop, Power BI Serivce og med tredjeparts værktøjer som Tabular Editor.

Vi kommer til at gennemgå, hvordan du kan bruge et Power BI datasæt og udnytte det til at opnå indsigt i både Power BI, men også i Excel. Ved at bruge en god governance kan du nemt dele og opdatere dine data mellem mange brugere. 

Datasættet, vi arbejder med, er baseret på import af nogle lokale filer og vil i løbet af dagen blive lagt i Power BI servicen for at vise, hvordan vi ved at splitte rapport og datasæt fra hinanden kan opnå en øget produktivitet og sikkerhed.

Hovedfokus ligger på at skabe de korrekte DAX measures, men også hvad det kræver for at få dette til at lykkedes. Det er nemlig ikke alt, der bare kan skrives som et measure. Nogle ting kræver tilføjelse af beregnede kolonner for at lykkedes. Du lærer også, hvordan du ved at udnytte standard funktioner nemt kan skifte dine kilder fra at se på testdata til i stedet at gå til produktion.

Læs mere om kurset her.

Om din underviser

Kristoffer West

Kristoffer West
Head of Academy

Kristoffer West er en af vores mest erfarne undervisere, og han bruger derfor også det meste af sin tid på netop undervisning. Derudover arbejder han som Senior Advisor i data-storytelling, hvor han primært fokuserer på de visuelle aspekter i Power BI. Kristoffer blev ansat d. 1. august 2015 - blot en uge efter at Power BI kom til verden. Han har derfor arbejdet med produktet i stort set alle versioner, hvilket gør ham i stand til at råde og vejlede på hele platformen. Der er derfor rig mulighed for at stille Kristoffer konkrete spørgsmål og få svar.

Tilmeld dig 'Power BI kursus - avanceret datamodellering'

1 Course details

07. dec. 2023

08:00 - 16:00

København

4.000 DKK