Power Apps kursus

Tilmeld dig her

Kapacitys Power Apps kursus er for dig, der vil lære at lave fede Power Apps, som kan anvendes af alle i organisationen – som enkeltstående App, eller i samspil med andre applikationer og datakilder, eks. Power BI.

Alle kan lave apps!

Alle kan lære at bygge Power Apps, der digitaliser og automatiserer processer på tværs af løsninger. Det øger effektiviteten og fleksibiliteten i virksomheden.

Du kan tage udgangspunkt i færdigbyggede skabeloner, og udviklingen af din app foregår hurtigt med intuitiv drag’n’drop. Hvis du har behov for det, er det også muligt at tilføje mere avancerede funktioner som f.eks. færdigbyggede AI-komponenter.

Og når din app er færdig, er det nemt at dele den med resten af din organisation.

Om Kapacitys Power Apps kursus

På Kapacitys Power Apps kursus lærer du at bygge både embedded Power Apps og stand alone Power Apps, som kan sætte turbo på automatiseringen i din virksomhed.

På kurset bliver du klædt på, så du ved, hvordan man forbinder til forskellige typer datakilder, hvordan man manipulerer med skærmen, hvordan man laver den rigtige brugerrejse ved hjælp af inputfelter osv. – og selvfølgelig hvordan man integrerer til Microsoft Power BI.

En central del af kurset er writeback-funktionen, som gør det muligt at skrive data tilbage i den oprindelige kilde direkte fra de Power Apps, du selv laver.

Alle vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også praktisk erfaring.

Det betyder vi kan hjælpe dig videre med forbindelser, writeback-muligheder og hvad du ellers måtte have brug for på din PowerApps-rejse.

Kursets indhold

I løbet af kurset, som varer 6 timer, dækker vi disse emner:

 • Introduktion til Power Apps

 • Typer af Power Apps

 • Beskrivelse af usecase

 • Writeback-funktionen

 • Hands on arbejde i Power Apps Editoren:
  – Forbindelse til datakilder
  – Visning af forskellige inputfelter – og hvad de kan
  – Gallerier – fremstilling af data fra andre kilder
  – Manipulering af input fra datakilden
  – Funktioner i Power Apps
  – Hvordan man laver midlertidige datakilder i Power Apps

Praktisk information

Kurset henvender sig bl.a. til controllere og andre i lignende roller i finansfunktionen, idet mange af controllerens opgaver med fordel kan automatiseres med Power Apps.

Sidder du i en BI-funktion og har behov for at lære at lave writeback-funktioner, er dette kursus selvfølgelig også velegnet til dig.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

 • En rimelig idé om, hvad Power BI kan
 • Stiftet grundlæggende kendskab til f.eks. IF-statements i Excel

Kendskab til decideret programmering er ikke et krav.

Dato, sted, pris og tilmelding
Kurset afholdes i København på nedenstående datoer.

Kurset koster kr. 4.000 ex. moms med fuld forplejning, og der er maks. 6 deltagere. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kurset kan også afholdes på engelsk. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig Power Apps kursus
i en by nær dig

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

Klik på et kursus for at tilmelde dig: