Online kursus:

Microsoft Power BI – for controllere

Tilmeld dig her

Arbejder du med økonomistyring, rapportering, controlling og planlægningsprocesser? Er du interesseret i at lære mere om data og Power BI i kombination med økonomistyring? Så meld dig til vores online kursus i Power BI for controllere.

På kurset lærer du

Vi har taget vores populære kursus om Power BI for controllere online. På kurset vil du få en grundlæggende forståelse for BI, og hvordan du designer en datamodel, der kan optimere dine controlling- og rapporteringsprocesser ved hjælp af Excel, Power Query og Power BI.

Hvordan BI kan hjælpe dig med bedst muligt at udnytte de data, der er gemt i dine forretningssystemer og generelt optimere den måde, du arbejder med data på.

Hvordan du designer en datamodel til din resultatopgørelse, budget- og planlægningsprocesser, pengestrømsrapportering osv. med Power BI.

Hvordan Power BI og Excel supplerer hinanden, og hvordan du med fordel kan arbejde med begge værktøjer for at forbedre din økonomiske controlling og rapporteringsprocesser.

Hvordan BI ser ud i en virksomhedsopsætning – herunder nøglekoncepter og teknologier, således du kan samarbejde i øjenhøjde med BI-specialister.

Dette kursus giver dig en grundlæggende forståelse af datamodellering, databehandling og dataanalyse ved hjælp af Power BI i en finanskontekst. Målet er at lære dig, hvordan du bygger et gentagende dataflow og en finansdatamodel, der er tilpasset dine rapporterings- og controlling-processer. Ved at gøre dette frigør du tid til mere analyse og kan blive Business Partner for forretningen.

Om kurset:

Vi tror på, at den bedste online undervisning er den, der foregår live med undervisere, der gennemgår materialet. Der vil max 10 deltagere på holdene, så alle får mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp.

I løbet af kurset vil vi bl.a. komme ind på:

 • Hvordan du med Power BI takler de udfordringer, der ofte dukker op, når du arbejder med forskellige datasæt i Excel.
 • Hvordan du bygger en fleksibel datamodel ved hjælp af Excel, Power Query og Power BIs datafunktionalitet – en datamodel, der er designet til både Excel og Power BI.
 • Hvordan ovennævnte værktøjer kan hjælpe dig med at automatisere din arbejdsgang samt frigøre tid til at analysere dine data.

Program

Kurset er bygget op af otte emner. Hvert emne afsluttes med opgaver, som giver hands-on erfaring og mulighed for at arbejde med Microsoft Power BI Desktop på egen hånd.

 • Digitalisering af økonomifunktionen med Power BI

 • Hvordan transformerer og strukturer du økonomidata

 • Hvordan modellerer du en god finance datamodel

 • Indhold: Aktuelle ERP-data, budget, kontoplan, valuta og anden stamdata

 • Hvordan laver du DAX-beregninger i Power BI

 • Lær god datavisualisering, så du forbedrer dine evner som Business Partner

 • Excel og Power BI i kombination

 • Hvordan deler du dine dashboards og rapporter på en god og sikker måde

Praktisk information og tilmelding

Målgruppe
Kapacitys online Power BI kursus til controllere henvender sig til controllere, analytikere, økonomifolk og alle andre, som ønsker at lære mere om BI, Power BI, og hvordan de kan optimere deres arbejdsprocesser med data og økonomistyring.

Format​
Der vil være en kombination af show cases gennemgået af instruktøren og guidede løsninger. I løbet af kurset lærer vi dig at bruge Power BI, Power Query og DAX som et fundament til at kunne forstå datamodellering og BI.

Dato, sted, pris og tilmelding
Kapacitys Business Intelligence kursus for controllere afholdes løbende.

Prisen er DKK 4.000 eksklusiv moms. Maksimum antal deltagere er 10. Bemærk, at vi tilbyder rabat for tilmelding af flere personer, og der kan arrangeres specielle kurser til individer eller virksomheder. Kontakt Kapacity Customer Care for mere information.

Klik på et kursus for at tilmelde dig: