Master Data Management kursus

Tilmeld dig kurset her

Kapacitys kursus i Master Data Management er for dig, som gerne vil lære, hvordan du kommer i gang med Master Data Management i din egen organisation. Du lærer bl.a. om datastrategi, processer og metoder til arbejdet med Master Data management. Vi vil gennemgå hands-on øvelser, så du vender hjem med en masse værktøjer, du kan implementere direkte i din egen organisation.

Master Data Management – hvad er det, og hvordan kommer du i gang?

Det fleste kender udtrykket Master Data. De fleste er desuden klar over, at det er virkelig vigtigt. Mangel på et Master Data Management-framework kombineret med dårlig datakvalitet er nemlig en af hovedårsagerne til, at organisationer mislykkedes med deres digitaliserings- og moderniseringsstrategier. Derfor er det noget, som alle ønsker at have styr på. Men hvad er Master Data Management helt præcist, og hvordan kommer du i gang?

Der findes massevis af litteratur og fine Power Point-præsentationer omkring Master Data Management, og hvordan du implementerer det i din organisation. I teorien lyder det hele meget let, men man sidder ofte tilbage med en følelse af ikke helt at vide, hvordan man tilpasser det sin egen organisation og arbejder med det i praksis.

I Kapacity vil vi gerne gøre det anderledes. Vi tilbyder hands-on erfaring – også på teoretiske emner. Vi ønsker, at du forlader vores kurser med en værktøjskasse, som du kan gå hjem og benytte direkte i din egen organisation. Uanset størrelse eller branche.

Tilmeld dig kurset og lær hvordan

Om Kapacitys kursus i Master Data Management

På dette kursus giver vi dig en værktøjskasse til at implementere og arbejde med Master Data Management i din egen organisation. Vi gennemgår både teori og praktiske øvelser om Master Data Management, så du ved, hvordan du bedst muligt starter din MDM-rejse.

Fokusset på kurset vil ligge på vores Master Data Model, hvor vi bl.a. ser på datastrategi, processer og metoder til Master Data, Data Governance, MDM-teknologi osv.

På kurset vil vi gennemgå en række øvelser, så du får praktisk erfaring med, hvordan du analyserer Master Data-tilstanden i din organisation – og hvordan du prioriterer, hvor du skal starte og lægge dit fokus, når du påbegynder din Master Data-rejse.

Kursets indhold

  • Introduktion til Master Data Management

  • Forskellige typer af data

  • Master Data Management-modellen

  • Øvelser samt diskussion af hvert område af MDM-modellen

Undervisere

Alle vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Vores viden kommer altså ikke kun fra teori, men også praktisk erfaring.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig videre med alt du skulle få brug for på din videre Master Data Management-rejse.

Praktisk information

Målgruppe
Kapacitys kursus i Master Data Management er for alle, som er i begyndelsen af deres Master Data-rejse og mangler værktøjerne til at komme i gang. Kurset er altså både til Business Users, som er ansvarlige for Master Data – men ikke helt ved, hvor de skal starte, men også for lederen, der ved, at der skal gøres noget ved data i organisationen, men mangler ekstra indsigt i, hvordan man bygger en Master Data-organisation.

Kurset giver håndgribelige værktøjer til, hvordan du analyserer og arbejder med Master Data, men også et godt teoretisk grundlag om, hvad Master Data Management er, og hvorfor det er vigtigt for forretningen. Vi vil ikke bruge computere på dette kursus.

Dato, sted, pris og tilmelding

Hvis du er interesseret i et kursus i Master Data Management, så kontakt Kapacity Academy,

Kurset varer 7 timer og koster 4.000 ex. moms med fuld forplejning. Kurset kan også afholdes på engelsk.

Vil du vide mere om vores kursus?

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder: Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.

Søren Toft Joensen
Partner & CCO
+45 26 30 90 01
stj@kapacity.dk