Kursus i Robotic Process Automation (RPA)

Tilmeld dig her

Lær at bygge din egen robot med Microsoft Power Automate og få konkret hands-on erfaring med RPA, så du efterfølgende kan implementere det i din egen virksomhed og skabe forretningsværdi.

Brug tiden på noget, der skaber værdi

RPA er med god grund blevet et buzzword inden for automatisering. For med RPA kan du løse mange af de manuelle, transaktionstunge forretningsprocesser i din virksomhed, så du kan bruge tiden på noget, der skaber værdi for forretningen.

På kurset får du en grundig forståelse for, hvad RPA er, hvordan det fungerer, og hvad du skal være opmærksom på for at få succes med RPA. Du får desuden en indføring i Power Automate, som er det værktøj, vores kursus vil tage udgangspunkt i, da det er et simpelt værktøj at komme i gang med, men stadig byder på rigtig mange muligheder for erfarne brugere. Du får praktisk erfaring med at bygge robotter i værktøjet, så du bliver klædt på til at kunne arbejde videre med RPA i din egen organisation.

Efter kurset besidder du den nødvendige viden for at kunne komme i gang med RPA-projekter. Du har en klar idé om, hvordan du kan bruge RPA, og hvordan du griber det an i din egen organisation. Du er desuden i stand til at bygge dine egne robotter i Power Automate, og du ved, hvordan du opsætter, ændrer og vedligeholder robotter.

Dit udbytte

  • Grundviden om RPA – hvordan kan det skabe værdi i din virksomhed?

  • Introduktion til Power Automate – få helt styr på teknikken

  • Kom godt i gang med de første robotter – få hands-on erfaring og praktisk indblik

  • Klar til at skabe robotter i din egen organisation – bliv klædt godt på til din egen RPA-rejse

Undervisere

Vores undervisere arbejder til dagligt som konsulenter på “rigtige” projekter. Deres viden kommer altså ikke kun fra teori, men også praktisk erfaring. Det betyder, at de kan hjælpe dig på alle stadier af din RPA-rejse.

Mikkel Rønde Jensen, Senior Advisor, Digital Strategy
Mikkel er uddannet civilingeniør i elektroteknologi fra DTU. De sidste 6 år har han hjulpet vidt forskellige virksomheder med at automatisere processer ved hjælp af RPA.

Denni Pultz Gottfredsen, Senior Advisor, Digital Strategy
Denni har en kandidat i IT, kommunikation og organisation. Siden da har han erhvervet sig en stærk kombination af tekniske samt forretningsmæssige kompetencer. Han har i dag hjulpet en bred vifte af virksomheder i gang med implementering og gevinstrealisering af RPA.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at blive klogere på arbejdet med RPA og Power Automate.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har interesse og flair for digitalisering og Excel.

Dato, sted, pris og tilmelding

Kurset afholdes i København og Aarhus på nedenstående datoer.

Kurset koster kr. 4.000 ex. moms med fuld forplejning, og der er maks. 10 deltagere. Bemærk at vi tilbyder rabat ved flere tilmeldinger, ligesom individuelle og firmaspecifikke forløb også er mulige. Kontakt Kapacity Customer Care, hvis du vil vide mere.

Klik på et kursus for at tilmelde dig:

Klik på et kursus for at tilmelde dig: