Skip to content

Kursus i håndtering af datakvalitet

twoday kapacitys kursus i datakvalitet er det rette kursus for dig, som allerede er i gang med at bruge Power BI, og gerne vil lære, hvordan man sikrer, at data lever op til den forventede kvalitet. På dette kursus lærer du både teori om datakvalitetsregler; hvorfor de er vigtige at arbejde med og hvordan du beregner og visualiserer datakvalitetsregler i Power BI.

15. nov. 2023

08:00 - 16:00

København

4.000 DKK

På kurset får du styr på teorien omkring stamdata og de typiske udfordringer vedrørende dette i en organisation. Du lærer at opsætte datakvalitetsregler for stamdata, så du selv kan analysere på kvaliteten af dine data og visualisere den i Power BI. Derudover lærer du, hvordan du sorterer ud i data, som ikke lever op til datakvalitetsreglerne.

Fokusset på kurset ligger på de seks mest almindelige datakvalitetsregler, hvad de betyder og hvilken historie de fortæller om din virksomheds data.

Endelig kommer vi at gennemgå, hvordan du kan benytte Power BI til at udfordre organisationen i forhold til, hvordan datakvaliteten bliver opretholdt, samt hvordan visualisering af datakvaliteten kan hjælpe med at gøre din organisation mere datadreven.

Læs mere om kurset her.

Tilmeld dig 'Kursus i håndtering af datakvalitet'

1 Course details

15. nov. 2023

08:00 - 16:00

København

4.000 DKK